FOTO: Pavla Černá, Česká televize
Volha a já
2. 10. 2024„Tys přece pracovala v televizi. Jak to tehdy bylo?“ zeptalo se mě v divadle pár mladých herců, když na obrazovkách běžela minisérie Volha. Pracovala, a tady máte, jak jsem to tehdy vnímala, a jak to vidím dnes.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
7.10.2024 09:39
Souhlasím se Zuzkou (14:01). I kdyby se mladí ptali sebevíc, jak to tehdy bylo, tak zkušenost je nepřenosná a každý si může říkat, jak to jemu vyhovovalo. Každopádně mladí to budou mít těžké, budou se muset naučit vše, co generaci 70+ systém odnaučil, právě s velkou pomocí televize.
Zuzana Pivcová
6.10.2024 14:01
Zuzano, "za účelem podání vysvětlení" znám. Za to, co jste tu napsala, děkuji. Na ty dobové seriály se nedívám. Možná, že mě za to budou někteří kritizovat. Jenže (asi vlivem archivu) pro mě příběh natočený s odstupem třiceti a více let nikdy nebude tehdejší skutečnost.
Jaromír Šiša
4.10.2024 16:20
Np jo, taková dívná doba to byla. Opravdu bylo pár straníků, kteří neubližovali a vlastně jsme e měli pod kontrolou, daleko horší byli oznamovatelé, vlastně udavači, kteří v klidu udávali a vůbec jsme o tom nevěděli. Ani ve straně nemuseli bejt.
Eva Mužíková
4.10.2024 16:01
Já se a ráda dívám na pořady všech TV stanic, vždy si najdu co mne zajímá. Vynechávám politiku, protože jí nerozumím. Dokonce uvažuji připlatit si, abych si mohla pořady pouštět večer zpětně. A to v žádném připadě neomezuje spoustu jiných aktivit, které mám ráda. Kazdý to mameczkrátka nastaveno jinak a tak to zkrátka je.
Lenka Kočandrlová
3.10.2024 17:09
Seriál jsem nesledovala. O ČTV mám své mínění, dnes už je na tom jak před 1989 rokem... a ještě by chtěli víc peněz. Skoro se na ni nedívám,jen na předpověď počasí.
Jitka Caklová
3.10.2024 10:19
Ivano, ne všichni. Něco jiného bylo umět "držet krok" před 50ti-60ti-70ti lety. Nová doba je v plném proudu a ti, co zůstali stejní............................
Jitka Caklová
3.10.2024 08:35
"Jen jsem si všimnul, jak jste obratně skloubila svoje poukázání na bývalou chudobu................................." Ano skloubila a to právě proto, že jsem si v době chudoby celé rodiny neuvědomovala, jak jsem bohatá ♥♥♥
Jitka Caklová
3.10.2024 08:21
Pane Dvořáku, mně se nemusíte omlouvat, mě jste se v žádném případě nedotkl. Pokud potřebu omluvit se máte, tak se omluvte sám sobě, neboť to co vidíte na druhých jste vy sám, pouze si toho nejste vědom. Víte jak se to říká; "Nechť si každý zamete nejprve před svým prahem."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA