Všechny fotografie: Hana Rypáčková
Medvědí stezkou s partou seniorů
12. 10. 2024S turisty jsme se vydali na Medvědí stezku. Vlakem do Volar, kde jsme přestoupili na vlak do Nového Údolí. V Černém Kříži začíná celkem pohodlná cesta na Jelení vrchy. Zajímavé jsou výhledy na hraniční hory, Rufolfův kámen a místo, kde byl zastřelen poslední šumavský medvěd.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
15.10.2024 21:56
Bohoušek z každého výletu vytvoří krásné video, proto jsem si ho půjčila, abyste se celou stezkou prošli..
Soňa Prachfeldová
15.10.2024 14:55
To musel být moc hezký výšlap a štěstí jste s dopravou také měli. Krásné video.
Jana Kollinová
15.10.2024 10:55
Líbí se mi připojené video, které je společně s hudebním doprovodem příjemný průvodcem zajímavou krajinou. Díky němu jsem měla velmi reálný pocit přímé účasti na výletu. Děkuji.
Alena Vávrová
14.10.2024 16:53
Díky za sdílení bezva výletu. Šumava je krásná a vy s Elščkou dvě statečný tůristky!! ♥♥
Naděžda Špásová
14.10.2024 16:19
Hanko, to byl určitě moc hezký výlet, v těchto končinách to neznáme. :-)
Marie Měchurová
14.10.2024 15:33
Hani, ráda jsem se vrátila zpět na Medvědí stezku. Před čtyřmi lety jsme pobývali týden na Lipně ,a také jsme ji dali. I ve Volarech jsme byli. Je to krásný kraj...
Jana Šenbergerová
13.10.2024 14:27
Krásný výlet! Šumavu také vůbec neznám. Děkuji Studiu Bohouš za moc hezké video. Jako bych tam byla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA