Všechny fotografie: Marie Měchurová
Národní park Paklenica v Chorvatsku
15. 10. 2024Chtěli jsme si trošku prodloužit letošní léto, a proto jsme začátkem října vyrazili na poznávací zájezd Národní parky Chorvatska s osvědčenou cestovkou z "Valmezu".
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Porcalová
20.10.2024 15:08
Pohoří Paklenica je opravdu romantické, příroda krásná. Jedním z mých zážitků odsud byl pohled na plácek pod skalkou plný divokých malých bramboříků. Stejné potěšení mne čekalo ještě ve skalách San Marina.
Soňa Prachfeldová
19.10.2024 09:25
Maruško, fandím vám. Užívejte vše krásné ve dvou, co nejvíc a co nejdéle.
Hana Rypáčková
17.10.2024 08:22
Marie, moc ráda jsem s tebou na výletě. Já ty hory miluji. Taky si pamatuji jako Jan poválečné období, jak k nám do autobusu přistoupila ochrana se samopaly..
Marie Měchurová
16.10.2024 20:37
Paní Dano, je to Valaška, máme s ní ty nejlepší zkušenosti. Moc doporučuji.
Dana Hošková
16.10.2024 18:17
Já doufám, že se tam snad příští rok podívám. Díky za zajímavý článek a krásné fotky. Co znamená "cestovka z Valmezu", prosím?
Zuzana Pivcová
16.10.2024 13:45
Ano, už před více jak 50 lety mi jeden korespondenční kamarád z Jugoslávie vyprávěl, že se tam u nic točily scény z Vinetoua. A oni jako statisti bojovali u železniční stanice. Jsem ráda, že pomyslně cestuji na pokračování. V Albánii byl národní park Divjake, také krásný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA