Sedmdesátka ve Stockholmu. Den druhý
Všechny fotografie: Alena Tollarová a Martin Tollar

Sedmdesátka ve Stockholmu. Den druhý

18. 10. 2024

Ve čtvrtek 19. září 2024 se budík ozval v 7 hodin. Namáhal se zbytečně, stejně jsme už byli vzhůru. S uspokojením jsme konstatovali, že hotelové postele jsou pohodlné a jsme připraveni vyrazit vstříc druhému stockholmskému dnu.

cestování Evropa
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Aleno, díky moc. Velmi mě to zaujalo, fotoreportáž vynikající. Bude ještě den třetí? Těším se, jsem hodně zvědavá. Jak dlouho jste tam byli?
Daniela Řeřichová
Alenko, čtivé, živé, viděli jste toho hodně. Líbí se mi, že se ve Stockholmu snoubí tradiční architektura s moderní.
Jana Kollinová
Skvělá reportáž. Bylo se na co dívat díky fotografiím uvedeným zajímavým textem.
Jan Zelenka
Aleno, krásné fotky i parádní procházka městem. Já mám, ale, moc rád Středomoří, které jsme se ženou hodně procestovali. Ale moc pěkně jsi vaši návštěvu popsala!
Blanka Lazarová
Ali, dík, že jsem se s tebou mohla projít. A ani to nebolelo, tolik km bych nedala ani náhodou. Díky za íčko. :-)
Sylva Wiedel
Super popsáno.
Marie Novotná
Úžasné fotky. Vidím mnou nepoznané.Těším se na další díl.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%