Kdo jsi ty? Aneb co je po letech nového?
FOTO: Z archivu města Meziboří

Kdo jsi ty? Aneb co je po letech nového?

22. 10. 2024

Když jedna etapa skončí, další začíná. Každý se občas sem tam ohlédne a přemýšlí, co mohl udělat jinak, proč tomu či onomu řekl to, čeho dnes lituje, kdy se život otočil neplánovaným směrem...

spolužáci škola vzpomínky
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Krásné setkání, také bych se ještě chtěla potkat s našimi učiteli a i s některými spolužáky. Bohužel vše již odvál čas. Ale byly to krásné časy.
Zdenka Jírová
Ráda chodím na "srazy" spolužáků po X letech. Příští rok to bude už po 62 letech. Protože jsme byli ve třídě z téměř z celých Čech, ti vzdálenější se už ze zdravotních důvodů ohlašují jen po mobilu. Několik jich už nepřijde nikdy. Tak se nyní vejdeme k jednomu většímu stolu.
Marie Novotná
Milé vzpomínání. Naše milá úča ( měla podobné potíže jako já ) mi oznámila,,vždyť už jsi taky v důchodu , tak si budeme tykat ". A chodily jsme občas spolu na kafíčko a probrat svoje ,,bolísky".
Marie Ženatová
Díky moc za nádherný článeček *
Alena Vávrová
Moc hezké, děkuji!
Jana Šenbergerová
Třídní srazy mám ráda. Ty vlastní, i ty, na které mě pozvou bývalí žáci. Některé z nich už poznamenal čas stejně neúprosně jako mě. O to teď máme k sobě blíž. Je hezké číst, že jste si to také užila.
Zdenka Soukupová
Jano, nádherný článek. V podobném duchu probíhal vloni náš sraz po padesáti letech od maturity a také včetně naší milé třídní profesorky. Přeju další krásné setkání s třídou.
Zuzana Pivcová
Jano, obdobné setkání po 40 letech (jinak chodím na různá třídní setkání, ale ne jako učitelka) jsem zažila v Českých Budějovicích předloni na podzim. Byla to moje milá třída němčinářů (učila jsem jen NJ na jazykové škole), kterou jsem doslova ze dne na den opustila a odstěhovala se do Prahy. Ano, poznali jsme se, i když čas zdaleka nepoznamenal jen mě. Byl to moc hezký večer, z paní učitelky jsem najednou byla Zuzkou a s některými "dětmi" jsme si setkání zopakovali i loni. Děkuji za pěkné vyprávění.
Daniela Řeřichová
Moc milé. Co člověk vysílá, to se mu vrací. I po 38 letech.
Jitka Caklová
Krásný článek! Několik bolístek ze školních let se ve mně rozplynulo, za což Vám děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%