FOTO: Z archivu města Meziboří
Kdo jsi ty? Aneb co je po letech nového?
22. 10. 2024Když jedna etapa skončí, další začíná. Každý se občas sem tam ohlédne a přemýšlí, co mohl udělat jinak, proč tomu či onomu řekl to, čeho dnes lituje, kdy se život otočil neplánovaným směrem...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
25.10.2024 09:04
Krásné setkání, také bych se ještě chtěla potkat s našimi učiteli a i s některými spolužáky. Bohužel vše již odvál čas. Ale byly to krásné časy.
Zdenka Jírová
23.10.2024 00:35
Ráda chodím na "srazy" spolužáků po X letech. Příští rok to bude už po 62 letech. Protože jsme byli ve třídě z téměř z celých Čech, ti vzdálenější se už ze zdravotních důvodů ohlašují jen po mobilu. Několik jich už nepřijde nikdy. Tak se nyní vejdeme k jednomu většímu stolu.
Marie Novotná
22.10.2024 21:58
Milé vzpomínání. Naše milá úča ( měla podobné potíže jako já ) mi oznámila,,vždyť už jsi taky v důchodu , tak si budeme tykat ". A chodily jsme občas spolu na kafíčko a probrat svoje ,,bolísky".
Jana Šenbergerová
22.10.2024 13:55
Třídní srazy mám ráda. Ty vlastní, i ty, na které mě pozvou bývalí žáci. Některé z nich už poznamenal čas stejně neúprosně jako mě. O to teď máme k sobě blíž. Je hezké číst, že jste si to také užila.
Zdenka Soukupová
22.10.2024 12:50
Jano, nádherný článek. V podobném duchu probíhal vloni náš sraz po padesáti letech od maturity a také včetně naší milé třídní profesorky. Přeju další krásné setkání s třídou.
Zuzana Pivcová
22.10.2024 12:43
Jano, obdobné setkání po 40 letech (jinak chodím na různá třídní setkání, ale ne jako učitelka) jsem zažila v Českých Budějovicích předloni na podzim. Byla to moje milá třída němčinářů (učila jsem jen NJ na jazykové škole), kterou jsem doslova ze dne na den opustila a odstěhovala se do Prahy. Ano, poznali jsme se, i když čas zdaleka nepoznamenal jen mě. Byl to moc hezký večer, z paní učitelky jsem najednou byla Zuzkou a s některými "dětmi" jsme si setkání zopakovali i loni. Děkuji za pěkné vyprávění.
Jitka Caklová
22.10.2024 10:20
Krásný článek! Několik bolístek ze školních let se ve mně rozplynulo, za což Vám děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA