Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Muraly v brněnském Bronxu
10. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Heulerová
15.11.2024 09:48
Blani, bezva článek...o muralech jsem nkdy neslyšela...jsem zase o něco chytřejší....díky!
Eva Mužíková
11.11.2024 20:19
Blani, tak to je pro mne úplně neznámá oblast. Zase jsem o néco chytřejší. Dala jsi si práci s fotkami, jsou opravdu zajímavé.
Blanka Lazarová
11.11.2024 10:56
Pane Dvořáku, můj článek není ani o Romech ani o neziskovkách. Ani nemám potřebu zde diskutovat na toto téma. Byl by to nekonečný příběh a k tomu můj článek není určen. Děkuji za pochopení.
Blanka Lazarová
10.11.2024 18:06
Ireno, ano - dělnická čtvrt už v 19. století. Na Cejlu továrny, ale i paláce majitelů. A Bratislavská - dělnické činžáky, kde bydleli místní dělníci i přespolní, což vedlo často ke svárům, např. kdo za kolik bude pracovat,....atd. Poslechni si pana Martina Reinera, jestli tě to zajímá. ----- https://brno.rozhlas.cz/promeny-brnenskeho-bronxu-mestska-galerie-brno-zve-na-vystavu-primo-do-ulic-8733589
Marie Měchurová
10.11.2024 14:15
Blanko, o muralech jsem do dnešního dne nic nevěděla. Díky Tobě jsem hned chytřejší. Musím se přiznat, že se mi líbí, hezky to město oživí.
Vladislava Dejmková
10.11.2024 12:01
Blanko prima téma a ještě ses u toho určitě prošla. Mural mě baví, už jsem jich pár také zaznamenala. Naposledy při své návstěvě v Benešově.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA