Všechny fotografie a video: Eva Mužíková
Moje podzimní toulání
9. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
9.11.2024 18:19
Tak na to při vytváření rýmovačky vždy myslím. Pobavit vás. Tabe Jitko dokonce třikrát:))) Děkuji vám všem za reakce, někteří použili formu prózy, jiné dokonce i poézie. Potěšili jste mne, děkuji. Bertice
Libuše Křapová
9.11.2024 17:04
Bertice když básní, tak nám život zkrásní. S dobrou náladou prožene se zahradou, pak vyrazí na houby a co donese? No houby :-) Prostě jsi nám vzor jak žít , tak ti za to dík.
Zuzana Pivcová
9.11.2024 15:26
Píšeš, Bertice, zábavně i vnímavě, jsem ráda, že si udržuješ svůj osobitý humor.
Elena Valeriánová
9.11.2024 13:39
Díky za kamarády
ku Janu, která na Tebe dává pozor. Nebo Ty jsi taková malá neřízená střela, ale je to lepší než bys seděla na lavičce a kula pikle :-) Fajn se mi s Vámi šlo, pěkně krok za krokem.
Jana Kollinová
9.11.2024 12:46
Tak ráda bych přijala pozvánku na společnou procházku, ale jsem skromná a potěší mě i virtuální účast. Děkuji za sdílení a užívejte si, celá vaše malá společnost, krásy a pohody do sytosti.
Anna Potůčková
9.11.2024 12:33
Opět moc krásná vycházka vyjádřená v krásných verších. A podzimní fotky moc hezké.
Jana Petrickova
9.11.2024 12:01
Evi,krasa krasaaa! Jak realita,tak rymovacka?a uz mas i nabidku na dalsi venceni od Aleny T. a jiste bude dalsi zajem ? S Dori se tesime na dalsi, tebou vymyslene, vylety!???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA