Fotoreportáž - Podzimní procházka naším lesem
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Fotoreportáž - Podzimní procházka naším lesem

20. 11. 2024

Bydlíme v malé obci 3 km nad Holešovem. Náš domeček, ve kterém si užíváme podzim života, leží těsně u potoka Žopky, 200 m vzdáleného golfového hřiště a nedalekého smíšeného lesa. Pravidelně do něho podnikáme procházky - říkáme tomu "náš okruh“.

Začátkem listopadu, jedno nedělní odpoledne nás sluníčko vytáhlo svými paprsky ven. Dlouho jsme se nerozmýšleli a šli. Měla jsem na krku svůj oblíbený fotografický přístroj, a tak jsem ho pro Vás zmapovala. Jestli chcete, můžeme vyrazit...

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(4.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Dano, přes hvězdičky, jsem tu expert já... Děkuju...
Dana Straková
Moc hezké a přidala bych ještě dvě hvězdičky, kdybych to uměla. Mobil si někdy dělá co chce. Nebo je to rukama?
Blanka Lazarová
Pěkné dopoledne bude po tvé procházce. Až zas někam vyrazíte, dejte vědět, ať se s vámi projdu aspoň virtuálně. :-) :-) :-)
Hana Rypáčková
Jezdíme za krásou a zážitky, ale v okolí domova to máme taky krásné.. Ano, někdy chodí i kočky na procházky..
Daniela Řeřichová
Maruško, smekám, nádherné, umělecké fotografie. Žiješ v hezkém kraji. Užívejte s Mirkem procházky v každém ročním období. :-)
Alena Tollarová
Ráda jsem se s vámi prošla. Jak to, že jste nevzali Ferdu s sebou?
Jan Zelenka
Lesní procházky jsou vždy pohodové. Hezké fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?