FOTO: Z osobního archivu Danuše Onderkové
Další splněný seniorský sen: let stíhačkou
26. 11. 2024O plnění svých snů jsem již tady psala. Trošku Vám je připomenu. Začalo to letem v balóně, následovalo pilotování sportovního letadla (4x), potom jsem šla do tandemového seskoku (4x). A teď jsem si splnila a mohu si odškrtnout další položku ze seznamu. A to let stíhačkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
26.11.2024 17:06
Danko, pro mne jsi hvězda a hrdinka. Obdivuji tvoji odvahu včetně předchozích létacích zážitků. A stejně jako Eleně se mi líbí, jak si plníš své sny. Přeji ti stále bohatý seznam dalších plánů. :-)
Hana Čadová
26.11.2024 16:46
Danuše paráda :). Já jsem tento let dostala k narozeninám. Bylo to velké překvapení. Letěla jsem v Plzni.
Elena Valeriánová
26.11.2024 16:24
PARÁDA! BRAVO! SLÁVA! HURÁ!!!! Danko, to je skvělé! Já po stíhačce sice netoužím, ale moc se mi líbí, jak si plníš své sny. Gratuluji a děkuji, článek je vesele hravý a čtivý. Chvíli mě mrazilo, ale krásně jsem se bavila. A teď jdu na fotky. Moc děkuji za sdílení.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.11.2024 15:49
Milá Dano jsi neuvěřitelně statečná a odvážná. Já bych to nedala ani za mlada. Mám strach z výšek, že se bojím i rozhledny. Článek je moc pěkný. Přeji ti hodně zdraví a pohody.
Milan Pepo
26.11.2024 15:37
Pěkný zážitek. Přece jen je to něco jiného než let dopravním, nebo vyhlídkovým letadlem. Taky oceňuji Vaší odvahu. Já si přitom vzpoměl na jeden vtip. Děda dostal darem k narozeninám let akrobatickým letadlem. Tak vyletěli a pilot to vzal těsně kolem vysokého komína. Děda povídá do interkomu : ,,Tak to jsem čekal." Letí dál a pilot to vzal pod mostem. Děda opět do interkomu : ,,Tak to jsem čekal." Letí,letí a pilot udělá přemet. Děda na to : ,,Tak to jsem nečekal." Přistáli a pilot se ptá dědy : ,,Vy už jste takhle někdy letěl, že jste něco očekával, něco ne?" Děda na to... ,,Když jsme letěli kolem toho komína, tak jsem čekal že se strachy poč.rám. Když jsme letěli pod ten most už jsem čekal, že se strachy , že si strachy nadělám do kalhot. No, ale když jsme udělali ten obrat, nečekal jsem, že budu mít všechno v přilbě."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA