Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Vánoce, vánoce přicházejí
1. 12. 2024A je to tady zase. Opět přicházejí vánoční svátky. A s nimi hodně starostí. S čím, komu udělat radost, jaký stromek si letos koupím, také bych měla něco upéct a pořádně vygruntovat byt.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
27.12.2024 12:39
Soni, tak tento článek mi opravdu někde zapadnul.....to by mne mrzelo. Jestlipak časem dojde na to jedno z přáníček? Na chlupatou kuličku??
Hana Rypáčková
21.12.2024 08:26
Soňo, ty jsi taková pohodářka... Ano Minecraft a Poseroutka, to byly dárky pro Honzíka. Teď tak zážitkové a adrenalinové hry. Advent si užívám..
Marie Měchurová
3.12.2024 13:12
Soni, Tvoje články jsou vždy pohlazením. Knížky o Poseroutkovi dostával náš, dnes 22letý, vnuk Matěj postupně k Vánocům a narozeninám. Děti je mají rády, není tam moc čtení, ale hodně obrázků.
Alena Tollarová
3.12.2024 08:28
Soni, tenhle jako vždycky od Tebe pohodový článek mě nějak minul a objevila jsem ho až dneska. Sedím u snídaně, je šero a naše město i s jeho adventní výzdobou smáčí déšť. A já jsem si při čtení navodila usměvavou náladu. Poseroutka nás nějak minul, zato minekraftu jsme si užili. A deskových her ... tak já snad zadělám na nějaké to vánoční cukroví. :)
Miloslava Richterová
2.12.2024 22:53
Soničko, také přeji pěknou pohodu adventní a spokojené Vánoce. Díky za všechny příjemné články.
Helenka Vambleki
2.12.2024 10:18
Soničko, to je tak hezky popsaný začátek adventu taková pohodička, úplně tě tam vidím u těch kytiček, jak je obhlížíš, jestli nasadily na květ :-) A Poseroutku moje vnoučata taky milují.
Alena Velková
1.12.2024 21:13
Také ti Soni přeju pohodový advent... i já si vždycky naplánuju, kolik užitečných věcí za den vykonám, ale v průběhu dne mě iniciativa pomalu opouští a nakonec si řeknu, že nic se nemá přehánět...takže žádné bláznění, prostě maňana :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA