Vánoce, vánoce přicházejí
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Vánoce, vánoce přicházejí

1. 12. 2024

A je to tady zase. Opět přicházejí vánoční svátky. A s nimi hodně starostí. S čím, komu udělat radost, jaký stromek si letos koupím, také bych měla něco upéct a pořádně vygruntovat byt.

Můj příběh rodina Vánoce
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Soni, tak tento článek mi opravdu někde zapadnul.....to by mne mrzelo. Jestlipak časem dojde na to jedno z přáníček? Na chlupatou kuličku??
Hana Rypáčková
Soňo, ty jsi taková pohodářka... Ano Minecraft a Poseroutka, to byly dárky pro Honzíka. Teď tak zážitkové a adrenalinové hry. Advent si užívám..
Soňa Prachfeldová
Díky moc děvčata, za milé komentíky.
Marie Měchurová
Soni, Tvoje články jsou vždy pohlazením. Knížky o Poseroutkovi dostával náš, dnes 22letý, vnuk Matěj postupně k Vánocům a narozeninám. Děti je mají rády, není tam moc čtení, ale hodně obrázků.
Alena Tollarová
Soni, tenhle jako vždycky od Tebe pohodový článek mě nějak minul a objevila jsem ho až dneska. Sedím u snídaně, je šero a naše město i s jeho adventní výzdobou smáčí déšť. A já jsem si při čtení navodila usměvavou náladu. Poseroutka nás nějak minul, zato minekraftu jsme si užili. A deskových her ... tak já snad zadělám na nějaké to vánoční cukroví. :)
Miloslava Richterová
Soničko, také přeji pěknou pohodu adventní a spokojené Vánoce. Díky za všechny příjemné články.
Helenka Vambleki
Soničko, to je tak hezky popsaný začátek adventu taková pohodička, úplně tě tam vidím u těch kytiček, jak je obhlížíš, jestli nasadily na květ :-) A Poseroutku moje vnoučata taky milují.
Soňa Prachfeldová
Díky za vaše milé komentiky.
Alena Vávrová
Děkuji, Soňo ♥ , i Tobě krásný advent.
Alena Velková
Také ti Soni přeju pohodový advent... i já si vždycky naplánuju, kolik užitečných věcí za den vykonám, ale v průběhu dne mě iniciativa pomalu opouští a nakonec si řeknu, že nic se nemá přehánět...takže žádné bláznění, prostě maňana :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%