Ilustrační foto: Freepik
Pomoc v pravou chvíli
28. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
28.11.2024 18:53
Alčo,děkuju
.. jsem moc ráda, když se dočtu něco pozitivního. Prostě všichni mladí nejsou přece jen líní a neschopní. :-) :-)
Eva Mužíková
28.11.2024 15:27
Nedávno, když jsem procházela parkem, míjela jsem lavičku na které sedělo několik středoškoláků. Kolem se povalovaly petky, plechovka a obal od brambůrek. Přišla jsem k nim s Dorinkou blíž, s úsměvem na tváři se zeptala, jestli by jim nevadilo, kdybych to, co jim asi omylem upadlo uklidila??? Reakce byla okamžitá, vše naházeli do nedalekého odpadkového koše. Během následujícího rozhovoru jsem se dozvěděla že slavi narozeniny jednoho kluka, pomazlili se s Dorinkou a asi dva z nich se rozpovidali o svých zvítřecich domácich mazlíčcich. Kdybych zvolila jiný přistup " domluvy " naše rozloučeni by určitě neproběhlo v tak přátelském duchu. Ano, jak se do lesa volá, tak.........
Soňa Prachfeldová
28.11.2024 14:10
Mám radost, když to slyším. Také jsem se nesetkala s nepříjemnými mladými lidmi.
Alena Švancarová
28.11.2024 13:17
Děvčata,měla jsem z toho moc hezký pocit,to ani ten mladík neví jak moc mě potěšil.
Zuzana Pivcová
28.11.2024 13:10
V Praze v paneláku jsem měla také takové primové mladé sousedy. To se pak chodí domů s dobrým pocitem.
Zdenka Soukupová
28.11.2024 12:28
Krásný příběh. Potěšilo mě, že to s mladou generací snad není ještě tak špatné.
Eva Mužíková
28.11.2024 09:58
Alenko, jak píše Daniela, :" Jak se z lesa volá, tak se z lesa ozýva"...Hezký příběh, raduji se s Tebou.
Daniela Řeřichová
28.11.2024 09:16
Aleno, to je dobře, že jste se podělila o radost. Já jsem prakticky každodenně mezi mladými lidmi a vůbec mi nepřipadají horší než jsme byli my, jak často slýchám. Prostě jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA