Herec Zdeněk Dítě natáčí jednu z prvních Nedělních chvilek poezie. FOTO: ČTK
Nedělní chvilka poezie
14. 12. 2024Karel Hlušička, Libuše Švormová, Vladimír Ráž, Miroslav Moravec, Jaroslav Moučka, Zdeněk Řehoř, Miroslav Doležal, Ludmila Pelikánová a další. Celá plejáda známých českých herců. Já ale teď nechci vzpomínat na jejich divadelní či filmové role, ale na něco úplně jiného.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
14.12.2024 09:24
Díky za tuto nádhernou vzpomínku. Nedělní chvilky poezie jsem měla moc a moc ráda - přímo je milovala ♥ ♥ ♥
Jana Jurečková
14.12.2024 09:01
Také jsem si vzpomněla na chvilku poezie. Teď je vše jinak. Nikdy jsem nestopovala, jak je reklama dlouhá, ale stihnu toho dost, třeba se i osprchovat. Moje mamka se dívá na ČT 1, tam těch reklam není tolik.
Věra Ježková
14.12.2024 08:20
Jendo, hezká vzpomínka. Taky jsem ji s rodiči poslouchala. U reklam vypínám zvuk.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA