Ilustrační foto: Pixabay
Pohádka: Osmý statečný
7. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
10.1.2025 21:54
Pane Podešvo, děkuji za milou nabídku. Váš román je opravdu osvěžující, mám ráda nedořečenost, tajemství, hru se slovy. Podobně mě zaujala i nedávno vydaná kniha Rachmaninův tanečník pana J. F. Sýkory, který také publikuje na íčku. A líbí se mi i Vaše obrazy, dostal jste do vínku hodně talentů... :-)
Zuzana Pivcová
10.1.2025 18:03
Moc hezky jsem si početla. A pak se mi vybavil pan Kemr se svou kozou, kterou pojmenoval Kanálie, ve filmu Na samotě u lesa. Já si tu ráda kupuji kozí jogurtové mléko a kozí kefír, nárazově i sýr. Koza je moc chytrý tvor. A Vy píšete hezky a nápaditě.
Soňa Prachfeldová
10.1.2025 08:00
Moc hezké, vždy jsem měla ráda kozy a dokonce jsem si i opatřila na zahradu. A když jsem chtěla , aby naše kozička Líza měla kůzlátka, tak jsem jela do sousední obce za kozlem a kozičku jsem převážela ve wartburgu kombíku. Kozina byla celá uslintaná od šeredného kozla. A příšerně smradlavá a já dlouho dlouho nemohla ten smrad z auta dostat a nikdo se mnou nechtěl jezdit. Ale kůzlátka byla nádherná. Mléko jsem také nemohla pozřít i když říkají že je velmi zdravé Naučila jsem se i dojit A líbilo se mi to.
Jan Podešva
9.1.2025 09:53
Laskaví čtenáři, je mi ctí, že si mé texty za pár týdnů otevřelo více než sto tisíc milovníků knih.
Dovolte mi alespoň symbolicky poděkovat za to někomu z vás....třebas paní Daniele Řeřichové. Pokud mi, paní Danielo, na odkaz janpodesva.weebly.com zašlete svou adresu, obratem pošlu knihu Jen záblesk jako opožděný vánoční dárek.
Přeji všem světlo tady i tam... Jan Podešva
Daniela Řeřichová
9.1.2025 07:49
Pěkné čtení. Ano ano, literatura, příběh, myšlenka, vtip, člověčina. To se mi mic líbí a to sem patří.
Alena Vávrová
7.1.2025 19:42
Také jsem se nejednou zasmála a vzpomínala přitom na svoji maličkou babičku, jak sedí v chlívě na štokrleti a dojí tu svoji zlomyslnici. Naštěstí kozí mlíko jsme u ní na prázdninách nemuseli pít, dávala ho praseti a polodivoké kočce, co vždy přišla k misce odněkud z půdy s houfem koťátek. My jsme tam vlastně nepili žádné mléko, ač měla i kravku. Její mléko se odstředilo, smetana stloukla na máslo, to jsme taky o prázdninách jaktěživ na chlebu neviděli, to šlo všecko do výkupu. Ale babičce jsme s tou robotou rádi pomáhali.
Dagmar Vargová
7.1.2025 12:28
Moc hezké. Líbí se mně všechny Vaše příspěvky, některé "poněkud svérázné" :-). Ale je vtipné či důvtipné, že jsou všechny z jediné knihy. Takže zásoba článků téměř nekonečná :-).
Dana Straková
7.1.2025 10:07
No vidíte, že to jde i bez toho, abych měla při čtení Vašich příspěvků žaludek až v krku :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA