Ilustrační foto: Freepik
Jsem starý a nic jsem nedokázal. Co je mužská bilanční sebevražda?
28. 12. 2024Celý život tvrdí, že správný chlap všechno vydrží. Mlčí, nesvěřuje se s trápením a pochybnostmi. A pak spáchá sebevraždu. Nikdy bychom do něho neřekli, shodují se pak jeho blízcí a známí. Takové případy jsou časté.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Franta Pohledný
28.12.2024 23:09
No nevím, nedovolil bych si nesouhlasit s autorkou, jistě velice chytrou (a mladou ?) ženou, ale zrovna mně ani tak nevadí stáří, jako nemoci. Tím chci říct, že si neumím představit skok s 12. patra z důvodu osmdesateho křížku, mocných vrásek, plešate hlavy a už hodně odkvetlych vrstevnic ?, ale z důvodu stařecké slepoty, invalidního vozíčku nebo zavedených hadiček kvůli jídla a vyměšování (které ošetřovatelka občas omylem prohodí) si to umím představit lehce.
A celá ta spekulace, jestli sedmdesátiletý dědek, který si to hodí kvůli frustrace z okolního světa je pitomý, zatímco sedmdesátiletá paní s alzheimerem jako vrata, která se drží na tomhle světě zuby nehty našla recept na ten správný život je také divná, nechte lidi žít jak chtějí. I umřít.
Dana Straková
28.12.2024 19:13
Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše :-) Jak já říkám, prostě jiný živočišný druh a přístup k životu u stárnoucího muže a u stáří se za každou cenu bránící ženy nelze v žádném případě srovnávat. Ale nevím, jestli je má člověk litovat, vždyť se nadarmo neříká, že každý je svého štěstí strůjcem. A když holt si tu cestu bez přátel, zájmů a drobných denních radostí vybrali... Často si na opuštění dokážou stěžovat muži, kteří úplně klidně opustili své děti a pak se diví, že ty o ně už oo ketech
Marie Faldynová
28.12.2024 18:31
Hledat smysl života až v důchodu je trochu pozdě. A hledat ho na sociálních sítích je očividně marné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA