Dostali jste někdy ředitelskou důtku?
FOTO: ChatGPT

Dostali jste někdy ředitelskou důtku?

28. 12. 2024

Nedostali? Tak to jste zřejmě byli vzorní žáci či studenti! Já s největší pravděpodobností moc vzorná nebyla. Měla jsem vybrečenou kočku, vlastně koťátko. Jednou mi uteklo a víc jsem ho ani po velikém hledání nenašla. Bylo to pro mne tenkrát hrozné.

Pojaly jsme s kamarádkou určité podezření. V sousedství jsme měli takovou, no... nadměrně hmotnostní rodinu.Tlustí tam byli úplně všichni. A tak nás nenapadlo nic lepšího, než že oni jsou ti zloději.

I sedly jsme a čile napsaly obviňující dopis, ke kterému jsme dodaly v barvách obrázek, kterak skupina tlusťochů sedí dokola u stolu s velkýma vidličkama a na talíři před nimi leží na zádech kočka tlapkama nahoru a kouří se z ní...

No jak myslíte, že to asi dopadlo? Skončily jsme obě u ředitele školy, neboť sousedi si přišli stěžovat i s naším obrázkem. Řediteli se během výslechu (v rukou měl náš výtvor) jaksi nedařilo zachovávat dekórum, ustavičně mu cukaly koutky úst. Ale důtku udělil a pak se rychle obrátil k oknu a propustil nás.

Ani to nesdělil našim rodičům... asi byl zapomnětlivý.

škola vzpomínky
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Vargová
Byla i trojka. Myslím, že slovně se chování vyjadřovalo takto: velmi dobré, uspokojivé, méně uspokojivé.
Jana Hošková
Martine,nevymýšlíte si ??? Sice si už prd pamatuju,ale zdá se mi, že z chování snad mohla být jen dvojka...??? :-o
Martin Gärtner
Fuj. Nikdy jsem ředitelskou důtku neměl. Měl jsem 2x trojku.
Jana Hošková
Tak to obvykle bývá,Aničko,když nesete za druhé svou kůži na trh :-((
Eva Mužíková
Úvodní fotka je všeříkající. No a k té důtce, já jsem dostala ve čtvrtém ročníku střední skoly rovnou dvojku z chování. Při soustředění na spartakiádu, kdy jsme my holky bydlely v jedné škole v Liberci jsme večer vyskákaly z okna a šly za klukama do parku...Zpět už jsme se oknem nedostaly, čekala na nás jakási ochranka a byl průšvih na světě.
Jana Hošková
Zuzko,dneska by to byla diskriminace žen! Takhle to vypadá,že vaše chování bylo horší než jeho!
Zuzana Zajícová
Kouzelný příběh. Já jsem měla na gymplu dvojku z chování za noční dobrodružství na lyžáku a ten, který byl se mnou, dostal jen důtku.
Anna Sýkorová
Dostala nejen důtku, dle dvojku z mravů. Asi zaslouženě, bránila jsem celou třídu s zůstala sama. Jak mistr Jan Hus jsem neodvolala. Asi bych to udělala zas. Za pravdu se má bojovat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 51. týden

Advent a vánoční zvyky v Česku i ve světě. To bude tématem vědomostního kvízu tohoto týdne.