Novoroční předsevzetí: Splněno
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Novoroční předsevzetí: Splněno

28. 12. 2024

Na pověry nevěřím a novoroční předsevzetí si nedávám. Letos jsem však udělala výjimku. Tedy, ne že bych začala věřit pověrám, černá kočka ani pátek 13. mě nerozhází. Výjimku jsem udělala 1. ledna 2024 a rozhodla se dát si Novoroční předsevzetí.

adventní soutěž 2024 cestování Do stovky 2024 příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Pěkné a parádní výšlap jste si dala, ať Vám to hezky šlape i v novém roce :-)
Hana Polednová
Álo, gratuluji k výstupu i k fotkám, nádhera. Nikdy jsem na Milešovce nebyla, teď už bych ten výšlap nedala. Ráda jsem tam vystoupala s tebou, díky.
Jaroslava Handlová
Ali, krásně a pohodlně se to s Tebou virtuálně šlapalo. Tvoje fotky i přes zamlžené výhledy jsou výbornou pozvánkou k výletu. Myslím, že během následujícího roku by mohlo být mezi námi zřejmě více zájemců. Viz. Soňa, Zdenka, Líba a ráda bych si tam vyšlápla i já. A možná někdo další?
VANDA Blaškovič
Krásné fotografie, Aleno! Je vidět, že se s nimi mazlíš , třídíš a nesekáš jednu za druhou. Také preferuji kvalitu nad kvantitou. Dík!
Alena Tollarová
Děkuji vám všem za zastavení a milé komentáře. Cesta z Bílky je nejjednodušší a nejkratší, ale je potřeba mít auto, protože autobus tam nejede. Vyhlídková věž se stavěla spolu s observatoří před 120 lety, ale ve kterém období byla nebo nebyla veřejnosti přístupná, o tom nemám potuchy. Že je vrchol nejvyšší hory Českého středohoří zarostlý, se mi nelíbí, Alexander von Humboldt by dnes zřejmě o třetím nejkrásnějším výhledu v Evropě nemluvil. Já jsem ráda, že si můžu Milešovku odškrtnout, ale příště tam vyrazím, až bude vyhlídková věc zase otevřená.
Jana Šenbergerová
Před lety jsem na Milešovce byla zjara s kamarádkou a jejím přítelem. Díky pěknému počasí, přestože nahoře dost foukalo a na rozhlednu se nesmělo, byly výhledy nádherné. Nevím už, kudy jsme tam šli, ale vím, že jsem měla co dělat, abych došla. Tehdy jsem si předsevzala, že na Milešovku už nikdy. Porušila jsem to až dnes s tebou. Ani jsem se nezadýchala a hezky si to užila. Děkuji ti a přeji ještě hodně takových hezkých výletů. Se Zbyňkem v zázemí to určitě dáš. Tímto ho také zdravím.
Libuše Heulerová
Ali, moc krásná procházka....taky se tam někdy chystám...moc pěkné fotky :-) :-)
Zuzana Pivcová
Skláním se před Tebou . Osobně jsem nikdy na Milešovce nebyla, ani pěšky, ani jinak.
Zdenka Soukupová
Na Milešovce jsem nikdy nebyla. Aleno, Tvůj článek je tak inspirující, že mě to svádí taky si dát předsevzetí... ale nebudu to pokoušet. Znám se....
Jan Zelenka
Aleno, mám moc rád tvé články i fotky. Rodiče pocházeli z Třebenic a já jako dítě jsem s otcem, který byl až vášnivým milovníkem Středohoří, prošel celým tímto krásným krajem. I později jsme s autem se ženou projeli kde co. Proto jsem odešel z Prahy dožít sem, do kraje, který mám moc rád.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%