Všechny fotografie: Alena Tollarová
Novoroční jiskřivý zázrak
3. 1. 2025Měsíc prosinec se, co se týče počasí, u nás vůbec nijak nevytáhl. Zatímco z různých stran přicházely hlášky o nádherných modrých a slunečných dnech, nám nezbývalo než užívat vitamín D v tabletkách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
3.1.2025 19:21
Álo, Roudnice je krásné město. Ty dokážeš vychytat nejkrásnější a nejzajímavější místa. Díky.
Hana Polednová
3.1.2025 19:20
Álo, poslechla jsem a prošla jsem se s Tebou po Roudnici. Dokážeš vždy vystihnout tu pravou chvilku na procházku, fotky jsou parádní. Jiskřivá bílá nadhera, správně si to nazvala.
Marie Měchurová
3.1.2025 18:17
Ali, je tam u Vás v Roudnici ale hezky. A Ty to dokážeš hezky zachytit...
Elena Valeriánová
3.1.2025 16:23
Přestože si stěžuješ na počasí vykouzlila jsi krásné poetické fotky. To bude zásluha jen a jen fotografky.
Marie Seitlová
3.1.2025 14:05
Ali, krásné novoroční fotky. I na Nový rok jsi jako lovec byla úspěšná, asi tě chtěli ptáci i kačeny pozdravit a popřát ti vše dobré v novém roce, tak jako já.
Soňa Prachfeldová
3.1.2025 10:59
Moc pěkné. Jak se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok. Což v tvém případě Alen ale vůbec neplatí, tobě to šlape celý rok a foťák je taková kouzelná navigace že?
Eva Mužíková
3.1.2025 10:43
Alenko, Tvé fotky mne vždy potěší. No a ta ptačí drobotina, to je opravdu bonus.
Marie Ženatová
3.1.2025 10:37
Milá Alenko* ze srdce děkuji za překrásné fotografie* i s popisky. Také jsem si včera udělala výlet autobusem po našem okrese a skutečně ta ojínělá mrazivá krása byla všude přímo pohádková* ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA