Novoroční jiskřivý zázrak
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Novoroční jiskřivý zázrak

3. 1. 2025

Měsíc prosinec se, co se týče počasí, u nás vůbec nijak nevytáhl. Zatímco z různých stran přicházely hlášky o nádherných modrých a slunečných dnech, nám nezbývalo než užívat vitamín D v tabletkách.

cestování fotografování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Álo, Roudnice je krásné město. Ty dokážeš vychytat nejkrásnější a nejzajímavější místa. Díky.
Hana Polednová
Álo, poslechla jsem a prošla jsem se s Tebou po Roudnici. Dokážeš vždy vystihnout tu pravou chvilku na procházku, fotky jsou parádní. Jiskřivá bílá nadhera, správně si to nazvala.
Marie Měchurová
Ali, je tam u Vás v Roudnici ale hezky. A Ty to dokážeš hezky zachytit...
Elena Valeriánová
Přestože si stěžuješ na počasí vykouzlila jsi krásné poetické fotky. To bude zásluha jen a jen fotografky.
Libuše Heulerová
Ai, krásné fotky i procházka....
Věra Ježková
Ali, ráda jsem se s tebou prošla.
Marie Seitlová
Ali, krásné novoroční fotky. I na Nový rok jsi jako lovec byla úspěšná, asi tě chtěli ptáci i kačeny pozdravit a popřát ti vše dobré v novém roce, tak jako já.
Soňa Prachfeldová
Moc pěkné. Jak se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok. Což v tvém případě Alen ale vůbec neplatí, tobě to šlape celý rok a foťák je taková kouzelná navigace že?
Eva Mužíková
Alenko, Tvé fotky mne vždy potěší. No a ta ptačí drobotina, to je opravdu bonus.
Marie Ženatová
Milá Alenko* ze srdce děkuji za překrásné fotografie* i s popisky. Také jsem si včera udělala výlet autobusem po našem okrese a skutečně ta ojínělá mrazivá krása byla všude přímo pohádková* ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%