Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Kdo si hraje, nezlobí
8. 1. 2025Kdo si hraje, ten nezlobí. To se sice říkává o dětech, ale v přeneseném slova smyslu to platí i pro dospělé. Komunikace v naší seniorské domácnosti je po mnoha a mnoha letech společného života dost stereotypní. Ale spolehlivě ji dokáže rozproudit následující věta: “Něco mě napadlo.”
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milan Pepo
8.1.2025 16:33
Omlouvám se... ty zapr... reklamy :-( . Chtěl jsem zavřít reklamu a odklikl příspěvek. Takže pokračování. Vulpes Vulpes, u nás se lišce říká fuksa, tedy Fuksinka.
Milan Pepo
8.1.2025 16:29
Moc pěkné. Děkuji :-) . Tak já bych měl pro vlka jméno Lupík. Od latinského Canis Lupus. A pro lišku Fuksinku. Tam je latinsky Vulpes Vulpes, ale u nás
Zuzana Zajícová
8.1.2025 12:52
Tak to je veliká paráda!! Moc hezký článek a lištička s vlkem jsou prostě TOP, jste moc šikovná. Jdu hledat háček...
Vladislava Dejmková
8.1.2025 12:24
Aleno, vím, komu jsi to přečetla...
Vlk je opravdu nějak schlíplejší, asi jsem ho měla více vycpat. Al liška má konec ocasu bílý, vlk ne.
Alena Tollarová
8.1.2025 12:18
Vlaďko, první tři odstavce jsem teď nahlas v naší domácnosti přečetla, hádej komu? :) A pak už jsem jen kulila oči. Tvoje dílo je úžasné a vnoučata určitě budou skákat radostí. Moc se Ti loutky povedly.
Jaroslava Handlová
8.1.2025 11:48
Vlaďko, Ty jsi všestranně nadaná a vždy precizní. Tvým loutkám to moc sluší ♥ Pokud jde o otázku rozdílů mezi oběma, tak snad liščí oháňka je jistě mohutnější, než u „schlíplého" vlka. Jména zde dosud nikdo nenavrhnul, tak třeba FOX a WOLF? ☺
Anna Potůčková
8.1.2025 11:34
Vladko tak to se ti moc povedlo. Jsou jako živí a zcela určitě se vnoučatům zalíbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA