Všechny fotografie: Alena Tollarová
Křišťálová zahrada v Botanické zahradě v Praze
27. 1. 2025Umělecký sklář Jiří Pačinek se věnuje sklářskému umění v Kunraticích u Cvikova. Tam zahradu, obklopující jeho sklárnu, kromě spousty barevných květin zdobí i fantaskní flora a fauna ze skla.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Zajícová
27.1.2025 17:43
Krása... skláři mají můj velký obdiv, asi výstavu nestihnu, proto děkuji za perfektní fotoreportáž.
Eva Mužíková
27.1.2025 15:04
Díky Tvým nádherným fotkám si můžu krásu alespoň takto vychutnat v teple domova.. Večer to musí být kouzelné. Diky Alenko.
Anna Potůčková
27.1.2025 14:36
Krásná skleněná paráda. Být v Praze, šla bych se podívat, sklo mám ráda.
Libuše Heulerová
27.1.2025 12:16
Ali, krásně jsi nám to nafotila.... jako by jsme se procházeli s Tebou.....díky...
Michaela Přibová
27.1.2025 11:56
Oprava : do Prahy. Strčil do mě kocour Tomík, co mi seděl na klíně.
Michaela Přibová
27.1.2025 11:53
Álo, moc hezké. Mrzí mi, že se tento týden di Prahy nedostanu, abych navštívila výstavu.
Elena Valeriánová
27.1.2025 11:03
Krásná skleněná krása, krásné fotografie. Vymazlila jsi pro nás svůj skleněný zážitek a já Ti za to děkuji.
Dušan Brabec
27.1.2025 10:39
Ano, krásná fotodokumentace za dne doplnila moji fotodokumentaci po setmění od 17 hodiny dále, kdy je na výstavu separátní vstup a dost návštěvníků (alespoň tomu tak bylo v sobotu). Po setmění je to rovněž krása, zase trochu jiná. Jednu ukázku posílám do fotografie dne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA