Ilustrační foto: Freepik
Nevěra Čechům vadí, ovšem sex na jednu noc tolerují
4. 2. 2025Co připadalo babičkám nepřijatelné, považují jejich vnučky za normální. A naopak. Když jde o sex, intimitu a lásku, je dobře vidět, jak se postoje různých generací liší a vyvíjejí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
5.2.2025 22:52
Přečteno opravdu pozorně, ale jaksi jsem nedošla k závěru, co měl čĺánek čtenáři sdělit. Čekala jsem na diskutující, ale zatím marně. Já osobně si myslím, že občasný styk, kdy druhý z manželského páru se něm nedozví není pro manželství nebezpečný. Horší je takové to pobláznění, odchody a návraty, kdy takovou situací trpi i děti. Trochu odbočím, když by o mne projevil zájem muž, který si stěžuje na svoji partnerku ve všech směrech, aby se " vybrečel na rameni", neuspěl by. Muž, který žije s hezkou ženou, na jejich soužití si nestěžuje a přesto projeví zájem o naše občasné nezávazné setkáni, to by mne naopak potěšilo.
Jiří Dostal
5.2.2025 08:19
:-) Tož nevím, v Písmu baby kamenovali, chlapům se kázalo, "nejenže nesesmilníš, ale kdo pohlédl na ženu ku požádání jí v srdci svém, jako by už zhřešil"... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA