Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Pohledy odjinud: Frýdek-Místek
10. 2. 2025Za pár dní to bude pět měsíců, kdy jsme se museli řízením osudu přestěhovat z vesnice do města. Mikulovice / Frýdek-Místek. Řeknu vám, není to pro kované vesničany žádná legrace, sžít se s životem ve městě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
10.2.2025 13:38
I mně se ve Frýdku Místku moc líbilo. Bydlí tam jedna recepční , kterou jsem poznala na Lesance. Ty jsi nám toto město popsala podrobně a hezky nafotila. Když jsme šli s Jirkou na prohlídku ,byli jsme sami a pani průvodkyně se nám s úsměvem plně věnovala. Ráda vzpomínám. Díky.
Alena Tollarová
10.2.2025 12:04
Eleno, jsem ráda, že ses odhodlala seznámit nás s vaším dočasným působištěm a doufám, že v tom budeš pokračovat. Morava, Slezsko, Lašsko, všechno pohromadě. Bílý kostel na Tvé úvodní fotce je moc pěkný. Marlenka je na mě moc sladká, ale to je můj problém :)
Daniela Řeřichová
10.2.2025 11:52
Eleno, kdyby nešlo o nedobrovolný pobyt, tak místo, které jsi nám představila, působí vlídně. A co se týká bližších informací o objektech atd., používám aplikaci Lens.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA