Všechny fotografie: Libuše Heulerová
Napínavý narozeninový dárek
13. 2. 2025Moc nepíši články, věnuji se hlavně fotografování, ale dnes jsem se rozhodla podělit se s Vámi o svůj velký zážitek - přelet Krkonoš balónem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radmila Coufalová
14.2.2025 11:49
Tak to jste měla obrovský adrenalin. Já absolvovala klasický vyhlídkový let bez komplikací, jediný problém byl v tom, že se ráno před letem dostavily jakési střevní problémy. Nechtěla jsem to rušit, ale moc se bála...nikoliv letu. Dobře to dopadlo a letěla bych kdykoliv znova. Ale Váš zážitek bych asi úplně mít nemusela ?
Miluše Hasenohrlová
14.2.2025 10:53
Tak to by byla moje smrt, i tak se bojím výšek. Jsi odvážná žena. Fotky jsou krásné.
Dagmar Vargová
14.2.2025 10:42
Díky za zajímavé i adrenalinové čtení a krásné fotky z ptačí perspektivy. Zážitek téměř jako z filmu Vratné lahve :-).
Libuše Heulerová
14.2.2025 09:49
Ještě jsem hledala co je to "Expediční let"
V průběhu letu jsou využívány stoupavé proudy. Oproti letu termickému, kdy se přistává většinou pod kopcem, u expedičního letu jde o překonání vzdálenosti. Létá se přes horské oblasti mnohdy přistáním ve vzdálenostech 20 a více kilometrů od místa startu. Takové lety trvají i více jak dvě hodiny.
Libuše Heulerová
14.2.2025 09:41
Vlasti, tu hvězdičku neřeš... Soni, určitě bych letěla znova....je to krása.
Libuše Heulerová
14.2.2025 09:37
Ještě nám pilot vykládal, že vždy vyhodnocuje místo přistání. Když je to dlouhé pole a má velkou rychlost, tak dovede koš překlopit a tak brzdí. Jednou balon táhl koš asi 300 m a nabírali hlínu. Letěli s ním děti a měli z toho velkou srandu. My jsme měli krátkou tak to bylo s drcancem. Na stromě ještě nepřistál.
Soňa Prachfeldová
14.2.2025 09:36
Dobrodružný let, docela bych také chtěla, ale zase se trochu bojím. Je krása dívat se z výšin a ještě udělat krásné fotky. Letěla bys znovu Libuško?
Libuše Heulerová
14.2.2025 09:31
Proč v zimě, to nevím. Ale stránkách mají napsaný, že přelet patří mezi expediční lety a se ty létají pouze v zimě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA