Ilustrační foto: Freepik
Nejsem tu na brigádě! Proč lidé odmítají samoobslužné pokladny
20. 2. 2025Nejsem vaše neplacená brigádnice. A dostanu za to slevu? Proč bych se měl obsluhovat sám, když platím? Nevidím na to, nebudu si kvůli vám nosit do obchodu brýle. Taková slova často zní v souvislosti se samoobslužnými pokladnami.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
20.2.2025 08:31
Samoobslužné pokladny jsou fajn, když má kupující tři věci a spěchá, ale pokud mám týdenní nákup, tak si to nedovedu představit ... Takže, v supermarketech např. ve středu města, kam si lidé odběhnou z práce koupit svačinu - dobrý nápad, ale v hypermarketu na kraji města, kam lidé jezdí auty na velké nákupy by stačila taková pokladna jedna nebo dvě ( u nás je jich asi osm ) a plně by měly fungovat "normální" pokladny ...
Ladislava Mikendova
20.2.2025 08:25
Chodím k samoobslužné pokladně ochotně a ráda,je to tak jednoduché . Jsem počítačově gramotná a proto mi to nedělá žádný problém. Má ráda nové věci.
Věra Ježková
20.2.2025 08:10
Samoobslužné pokladny nemusím. Využila jsem je asi třikrát, jednou bez pomoci prodavačky. Dnes ráno jsem stála v Lidlu frontu u jediné obsluhované pokladny. Vedle několik samoobslužných. Pokladní každou chvíli odbíhala, aby lidem pomohla zboží namarkovat. Paráda. :-(
Antonín Nebuželský
20.2.2025 07:05
Využívám scaner v Globusu, pokud ho zavedou jinde, například v Kauflandu budu ho využívat i tam. K samoobslužné pokladně jdu výjimečně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA