Nejsem tu na brigádě! Proč lidé odmítají samoobslužné pokladny
Ilustrační foto: Freepik

Nejsem tu na brigádě! Proč lidé odmítají samoobslužné pokladny

20. 2. 2025

Nejsem vaše neplacená brigádnice. A dostanu za to slevu? Proč bych se měl obsluhovat sám, když platím? Nevidím na to, nebudu si kvůli vám nosit do obchodu brýle. Taková slova často zní v souvislosti se samoobslužnými pokladnami.

nákupy obchodní řetězce životní styl
Hodnocení:
(5.1 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Řezáčová
Samoobslužné pokladny jsou fajn, když má kupující tři věci a spěchá, ale pokud mám týdenní nákup, tak si to nedovedu představit ... Takže, v supermarketech např. ve středu města, kam si lidé odběhnou z práce koupit svačinu - dobrý nápad, ale v hypermarketu na kraji města, kam lidé jezdí auty na velké nákupy by stačila taková pokladna jedna nebo dvě ( u nás je jich asi osm ) a plně by měly fungovat "normální" pokladny ...
Ladislava Mikendova
Chodím k samoobslužné pokladně ochotně a ráda,je to tak jednoduché . Jsem počítačově gramotná a proto mi to nedělá žádný problém. Má ráda nové věci.
Věra Ježková
Samoobslužné pokladny nemusím. Využila jsem je asi třikrát, jednou bez pomoci prodavačky. Dnes ráno jsem stála v Lidlu frontu u jediné obsluhované pokladny. Vedle několik samoobslužných. Pokladní každou chvíli odbíhala, aby lidem pomohla zboží namarkovat. Paráda. :-(
Antonín Nebuželský
Využívám scaner v Globusu, pokud ho zavedou jinde, například v Kauflandu budu ho využívat i tam. K samoobslužné pokladně jdu výjimečně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%