Ilustrační foto: Freepik
Jaké to je psát do rubriky „věk“ od číslovky 60?
28. 2. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
1.3.2025 15:24
To mi připomnělo, když jsme před pár lety oslavovali s i60 v redakci mé kulaté narozeniny. Měla jsem "placku" i60 a tu jsem na začátku oslavy opravila fixem škrtnutím šestky na sedmičku.
Alena Velková
28.2.2025 19:09
Se spolužáky jsme se shodli, že nás to číslo 60 tenkrát zaskočilo, ale teď, když jsou tam ty šestky dvě, jsme si už zvykli :-)
Iva Bendová
28.2.2025 16:45
:-D Paní Koníčková, brát prosím s rezervou, nebylo to myšleno jako lkaní, možná by to vylepšily smajlíci na odlehčení ;-) Teď už vím, že ta panika byla předčasná, uplynulo osm let a zatím to jde. Chápu, že starší ročníky si asi klepou na čelo, ale to je nakonec dobře ...
Romana Koníčková
28.2.2025 15:49
Má to snad být naříkání nad šedesátkou ? Jsem asi natvrdlá :-( a co sedmdesátka a což teprve když to bude začínat osmičkou ? To už si potom jen natrénovat skok...
Věra Lišková
28.2.2025 14:52
70....je ještě paráda, mám trochu obavy s čím na mne přijde další dekáda.....
Zdenka Soukupová
28.2.2025 13:08
A pak z ničeno nic přijde den, kdy se musí psát do rubriky "věk" od číslovky 70.....
Iva Bendová
28.2.2025 09:28
Paní Vargová, psáno před lety v krizi, v panice a s odpozorováním z okolí ;-) Kabelky kromě kulturních akcí už nenosím, spíše batohy a batůžky /a v nich celkem systém ukládání věcí. Stále občas chodím do práce, když mě potřebují na záskok, a tvary zájmenné naštěstí zatím až zas tak moc nepotřebuji, uvidíme, co stvořím příští rok k dalšímu křížku ;-) /dožiju-li se, letos dovrším věk mého milovaného táty a zažívám z toho divný pocit, že byl vlastně tak mladý ...
Dagmar Vargová
28.2.2025 09:00
A pokud jde o tu bezednou kabelku... nemám ráda mišmaš a binec v kabelce. Proto mám vše úhledně a přehledně srovnáno ve dvou menších kosmetických taštičkách a "navolno" mám v kabelce jen peněženku. Tzn. nikdy nic nehledám :-).
Dagmar Vargová
28.2.2025 08:53
Hezké. Ono je to velice individuální, záleží na celkové kondici, za sebe bych toto hodnocení věku posunula až např. od 70 :-).
Ale ano, to datum v kalendáři, s tím se ztotožňuji: už je mně šumafuk, jestli je "pátek nebo svátek". Nikam nemusím :-). Ale spousta lidí po šedesátce pracuje a (bohužel) jich zřejmě bude přibývat s posunováním věku odchodu do starobního důchodu :-(.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA