Všechny fotografie: Alena Tollarová
Výstava Martin Patřičný dřevo
1. 3. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
3.3.2025 07:40
Krásní dílo.. Patřičného obdivuje vnuk a má jeho knihy . Studoval řezbářství na Umprum , ale ještě přidal jiná studia, která ho živí a řezbářství má jako koníčka..
Martina Růžičková
1.3.2025 18:48
Aleno, díky za reportáž z výstavy. Mrzí mě, že jsem se na ni také nedostala. Umění pana Patřičného moc obdivuji.
Anna Potůčková
1.3.2025 17:57
Obdivuhodné co všechno se dá ze dřeva vytvořit. Díky za článek o této výstavě.
Zuzana Pivcová
1.3.2025 17:06
Dřevo je samo o sobě krásný materiál a spolu s uměním dovedných rukou tvoří úžasné výtvory. Děkuji za možnost nahlédnutí.
Dušan Brabec
1.3.2025 15:53
Poprvé jsem se s exponáty Martina Patřičného setkal v Národním zemědělském muzeu v červnu 2010, kde se konala v 1. patře výstava pod názvem "O dřevě". Už tehdy jsem byl výstavou okouzlen a moje okouzlení stále trvá. Je to dar takto překrásně pracovat se dřevem.
Alena Velková
1.3.2025 14:29
Je to krásné. Kdysi jsem byla na jeho výstavě v Praze a mám i jeho knihu Dřevo krásných stromů - 1. vydání z roku 1998. Doporučil mi jí kdysi Václav Větvička.
Elena Valeriánová
1.3.2025 10:52
Obdivuji každého, kdo byl obdařen talentem tvořit rukama tak nádherné věci. Díky za zprostředkování.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA