Foto: archiv Jana Zelenky
Věřím, no, i když ....
9. 3. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
9.3.2025 20:23
Jendo máš hodnou tu svoji mladší dceru. Přeji Vám oběma ještě spoustu takových chvil a a spoustu zdraví. Sluší vám to, vyzařuje z fotografie radost a pohoda.
Jan Zelenka
9.3.2025 20:19
Vážení, moc vám děkuji za hezké komentáře. Dnes odpoledne jsem měl na návštěvě obě dcery i s první ženou. Bylo to moc příjemné.
Alena Tollarová
9.3.2025 20:17
Mít hodné děti, které nás rády navštěvují a proberou s námi naše starosti i radosti a my s nimi zase ty jejich, to je velké štěstí :)
Elena Valeriánová
9.3.2025 20:11
Pane Zelenko, to je hrozné, jak ty naše děti stárnou, viďte? Ale je dobře, že je máme a že jsou tu alespoň prchavé okamžiky, které prožíváme s nimi. I přes naše neduhy, nás to potěší.
Rostislav Mraček
9.3.2025 19:25
Přeji vám, ať si své problémy vychutnáváte co nejdéle! I když by bylo lepší prožívat to pěkné bez oněch potíží. :))
Jana Jurečková
9.3.2025 19:04
Já už mám jenom mámu, při poslední návštěvě slavila 93. narozeniny, přišel jí popřát i sám starosta. Na lednici má obrovskou fotku, na klíně jí sedí malý pravnouček Igorek. A tak se s bráchou střídáme a občas za ní zajedem, ať jí není smutno. Je fain, když rodina aspoň trochu drží při sobě....
Jana Šenbergerová
9.3.2025 13:25
Mně, ani mým dcerám, ba ani vnoučatům tento soulad nebyl dopřán. V naší rodině je životnost mužů velmi nízká. Užívejte si ho plnými doušky jako to nejlepší víno. O blízkost "boha" přijít nelze, o blízkost člověka snadno.
Alena Švancarová
9.3.2025 11:36
Tak z tohoto článku vyzařuje radost ,že se setkáváte s dcerou a že Vás to nabíjí pozitivní energií.Mám to stejné,dcera je můj životabudič.Když mám pocit,že uvadám,objeví se a já jsem zalitá zase na pár dní.I Vám to přeji.
Iva Bendová
9.3.2025 09:19
Táta a dcera v harmonickém souzvuku, skvělé! Nemám tátu už přes čtvrt století, a tak obyčejně lidsky /ale zároveň přejícně/ závidím :-/ :-) Navíc právě dovršuji věk, kdy navždy odešel, a zjišťuji, jak byl vlastně "mladý," už jsem to někde psala. Ty nejvzácnější chvíle v životě se nacházejí v lidském porozumění, sdílení, v radostném pocitu z blízkosti, ... a nic nás neobdaruje víc, protože to, jak jsme se vedle někoho cítili, je zvenčí jiným směrem neovlivnitelné. Přeji vám v životě ještě hodně takových chvil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA