Věřím, no, i když ....
Foto: archiv Jana Zelenky

Věřím, no, i když ....

9. 3. 2025
glosa rodina
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Jendo máš hodnou tu svoji mladší dceru. Přeji Vám oběma ještě spoustu takových chvil a a spoustu zdraví. Sluší vám to, vyzařuje z fotografie radost a pohoda.
Jan Zelenka
Vážení, moc vám děkuji za hezké komentáře. Dnes odpoledne jsem měl na návštěvě obě dcery i s první ženou. Bylo to moc příjemné.
Alena Tollarová
Mít hodné děti, které nás rády navštěvují a proberou s námi naše starosti i radosti a my s nimi zase ty jejich, to je velké štěstí :)
Elena Valeriánová
Pane Zelenko, to je hrozné, jak ty naše děti stárnou, viďte? Ale je dobře, že je máme a že jsou tu alespoň prchavé okamžiky, které prožíváme s nimi. I přes naše neduhy, nás to potěší.
Rostislav Mraček
Přeji vám, ať si své problémy vychutnáváte co nejdéle! I když by bylo lepší prožívat to pěkné bez oněch potíží. :))
Jana Jurečková
Já už mám jenom mámu, při poslední návštěvě slavila 93. narozeniny, přišel jí popřát i sám starosta. Na lednici má obrovskou fotku, na klíně jí sedí malý pravnouček Igorek. A tak se s bráchou střídáme a občas za ní zajedem, ať jí není smutno. Je fain, když rodina aspoň trochu drží při sobě....
Jana Šenbergerová
Mně, ani mým dcerám, ba ani vnoučatům tento soulad nebyl dopřán. V naší rodině je životnost mužů velmi nízká. Užívejte si ho plnými doušky jako to nejlepší víno. O blízkost "boha" přijít nelze, o blízkost člověka snadno.
Alena Švancarová
Tak z tohoto článku vyzařuje radost ,že se setkáváte s dcerou a že Vás to nabíjí pozitivní energií.Mám to stejné,dcera je můj životabudič.Když mám pocit,že uvadám,objeví se a já jsem zalitá zase na pár dní.I Vám to přeji.
Alena Velková
Moc vám to spolu sluší.
Iva Bendová
Táta a dcera v harmonickém souzvuku, skvělé! Nemám tátu už přes čtvrt století, a tak obyčejně lidsky /ale zároveň přejícně/ závidím :-/ :-) Navíc právě dovršuji věk, kdy navždy odešel, a zjišťuji, jak byl vlastně "mladý," už jsem to někde psala. Ty nejvzácnější chvíle v životě se nacházejí v lidském porozumění, sdílení, v radostném pocitu z blízkosti, ... a nic nás neobdaruje víc, protože to, jak jsme se vedle někoho cítili, je zvenčí jiným směrem neovlivnitelné. Přeji vám v životě ještě hodně takových chvil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%