S úsměvem prožitý den "D"
Skupinky fotil zaměstnanec baru v Klimkovicích

S úsměvem prožitý den "D"

18. 3. 2025
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Michaela Přibová
Dano, jedu domů v busu, sedím v protisměru, dočetla jsem tvůj článek a usmívám se. Asi ti, co sedí proti,si myslí, že vypadám se skloněnou hlavou držíc mobil, který nevidí, že vypadám teď přihlouple. Pobavila jsem se nad tvým článkem. Děkuji.
Blanka Lazarová
Danko, seš neskutečná. Kdo tě nezná, možná by ti to ani nevěřil. Pobavila jsi mě s tou tvou lechtavostí. Tak ať tě dlouho nepotká den D. :-)
Marie Měchurová
Dano, s úsměvem jde všechno líp, to je svatá pravda. Někdy se den nevydaří, i to patří k životu, jinak by byl moc fádní.
Eva Mužíková
Já Tě děvče u toho ortopéda úplně vidím je mi jasné, že jsi pobavila všechen personál. Tak i ten pocit, když zjistíš že jedeš na černo mi není cizí. Ještě ten den večer mne děší predstava, že mne " vyhmátne" revizor a okolí se baví...babka chtěla ušetřit:(((
Anna Potůčková
Den "D" jsi měla výživný. A líbí se mě, že vše umíš brát s humorem. Myslím že tohle ne každý dokáže.
Jana Šenbergerová
Danuško, při čtení jsem tě "slyšela", jak to vyprávíš. Fakt DDD! Přesto ti přeji méně dnů D a více těch diskotékových. Ráda jsem tě slyšela.
Iva Bendová
Oprava - "pro mě" - jsem po noční službě ...
Zdenka Soukupová
Dano, dobrý... S úsměvem jde všechno líp, to je svatá pravda. Zvládla jsi "den blbec" na jedničku. ☼
Iva Bendová
Dani, jste skvělá, až budu mít zase nějaký ten svůj den "blbec," vzpomenu si na Vás, a bude to skvostný den "D" - ne o mně, ale pro mně :-D Akorát, že mě takový "vydařený" den obvykle stojí nějaký ten peníz a "konec dobrý, všechno dobré" konstatuji obvykle až tak nějak za čas ;-) Děkuji, pobavila jste mě :-)
Alena Velková
Dobrá anabáze :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%