Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Jarní sprintování
1. 4. 2025To vám byl dnes den. Tak nevím, zda ty zmatky souvisí se změnou času, nebo zasahuje vyšší moc či od všeho trochu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
2.4.2025 20:11
Soni, tak se mi zdá, že na Husově vrchu je ještě víc hlaváčků než na vrchu Tobiášově. Ale ten zase nemá na vrcholu kameny a ani ovečky tam nejsou. Potkala jsem se jednou s houfem bílých koz v lese a pak jsem zjistila, že dole v údolí je kozí farma. Asi chodí kozí holky do lesa na procházku. A já Tobě přeji spoustu procházek a hezkých chvil s Tvými holkami psími :)
Michaela Přibová
2.4.2025 15:22
Soni, pejskové jsou překrásní. Děkuji za milé povídání, které dobře skončilo.
Soňa Prachfeldová
2.4.2025 06:15
Děkuji vám za milé komentiky. Evko, to ještě stál, až když šel ke mně... :-)
Eva Mužíková
1.4.2025 22:36
Soni, jak se tak koukám do fotogalerie tak mne napadlo, že ten strach z berana nebyl tak velký jak píšeš. Stačila jsi ještě fotit. No a čubinky, ty jsou obě k pomazlení. Tak hodně krásných chvil v psí a kočičí společnosti.
Blanka Lazarová
1.4.2025 21:46
Soni, jsi parádní psí máma. Tak ať ti dělají jenom samou radost. :-) :-) :-)
Miloslava Richterová
1.4.2025 19:56
Teda Soničko, to je krásné, všechno, gratuluji ke dvěma bílým kuličkám, ať se vám všem daří :-)
Jana Šenbergerová
1.4.2025 19:49
Soni, vidím, že máš postaráno o veselé jaro. Užívej si ho ve zdraví plnými doušky. ☀️
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA