Všechny fotografie: Eva Mužíková
Vzhůru na Děvín
9. 4. 2025Navzdory velmi chladnému počasí jsme se v nedělním odpoledni vydaly s Janou a čtyřnohou parťačkou Dorinkou na další túru. Tentokrát naše kroky, již po několikáté, mířily do nádherné krajiny Ralské pahorkatiny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
9.4.2025 15:27
Jste dobrá trojka. Tož ať se daří i nadále. Snad už bude počasí jen lepší a lepší. Výletování ZDAR !
Jana Šenbergerová
9.4.2025 13:52
Příroda nemůže zklamat v žádné době ani podobě. Vždy nám poskytne něco hezkého. Na vašem výletě to rozhodně tak bylo.
Zuzana Pivcová
9.4.2025 13:39
Už jsem myslela, že to bude zase nějaká komická říkanka s babičkou. Ale nevadí, je to milé vyprávění.
Alena Tollarová
9.4.2025 13:11
Evo, Tvoje putování se mi moc líbí. Už jsem si Děvín připsala do tipů na výlet, který mi visí na lednici :) Hezké jaro Tobě, Janě i Dorince :)
Anna Potůčková
9.4.2025 11:42
Moc hezký výlet jste si Evi udělaly. Přeji ti ještě spoustu takto hezkých výletů a výšlapů. V přírodě je prostě nejlépe.
Sylva Wiedel
9.4.2025 10:17
To je zajímavé- do dnešní doby jsem si myslela, že Děvín je někde u Bratislavy.
Libuše Heulerová
9.4.2025 09:59
Evčo, krásný výlet....jsi super turistka a taky psí máma...tak ať Ti to stále šlape!!!
Elena Valeriánová
9.4.2025 09:48
Evi, mně se líbí, že máte vždy s Janou cíl, který si splníte a nejen splníte, vy si ho i vychutnáte. A vlastně s vámi i my čtenáři a to při čtení Tvého pěkného článku, je sice krátký, ale není jalový, je plný hodnotných informací. A k tomu přidáš bezva fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA