Všechny fotografie: Eva Mužíková
Vzhůru na Děvín
9. 4. 2025Navzdory velmi chladnému počasí jsme se v nedělním odpoledni vydaly s Janou a čtyřnohou parťačkou Dorinkou na další túru. Tentokrát naše kroky, již po několikáté, mířily do nádherné krajiny Ralské pahorkatiny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
11.4.2025 08:23
Super výlet, takové mám ráda. Bertíku, Dorinka k tobě lne, kdybys měla pejsků málo, též vti mohu půjčit. Ještě, že lásky neubývá, pořád ji můžeme rozdávat. :-)
Daniela Lender Chaloupková
10.4.2025 15:06
Krásný popis výletu a ještě hezčí fotografie. Také mi chybí kámoška nebo kámoš na takovéto výšlapy :-(. Škoda, že to mám "trochu" z ruky ... Tak alespoň virtuálně, díky :-)
Eva Mužíková
10.4.2025 12:11
Ingrid, mně zas stačí přečist si takove hezké hodnocení a jsem celá radostná. Díky.
Ingrid Hřebíčková
10.4.2025 11:58
Evi, po přečtení článku jsem si řekla, jaká jsi báječná. Stačí se podívat na tebe s Dorinkou a hned mám dobrou náladu. Moc děkuji za takový článek. Jsi skvělá.
Eva Mužíková
9.4.2025 23:20
Čtyři tlapičky, čtyři nožičky. Kráčejí spolu, nahoru, dolu. Z vašich slov se raduji, moc vám za ně děkuji.
Martina Růžičková
9.4.2025 22:05
Krásná trasa pro výlet! Vystoupat na Děvín stojí za námahu. Zřícenina je to malebná a výhledy úžasné. Super fotky jsou toho dokladem. :-)
Jana Petrickova
9.4.2025 18:46
Eviii, ses fakt nejlepsiii a ja smekam, jak tapes a vymyslis nam trasy! S Dorinkou se tesime na dalsiiii!! Ses bezvadnaaa a jdes prikladem!
Dagmar Vargová
9.4.2025 15:49
Pro p. Sylvu W.: máte pravdu. V Bratislavě je městská část se zříceninou Devín, nachází se na soutoku Moravy a Dunaje. Máme tam rodinu, trochu to tam znám :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA