Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Pár lázeňských dní v Poděbradech
12. 4. 2025Do Poděbrad jezdívám docela často. Ostatně, nemám to sem z Hradce Králové daleko. A hlavně, je to pro mě příjemné místo, kde si umím (i aktivně) odpočinout.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
12.4.2025 08:36
Vlaďko, díky za článek. V Poděbradech jsem byla na ičkařském setkání a pak i soukromě, moc se mi libí. A je tam příjemná ičkařka Lidmilka.
Eva Mužíková
12.4.2025 08:32
Vkaďko, krasné přiblížení lázeňského pobytu textem a fotkami. Nikdy jsem tam nebyla.
Věra Ježková
12.4.2025 08:11
Vlaďko, zavzpomínala jsem si. Do Poděbrad jsme s přítelem jezdili často.
Jarmila Komberec Jakubcová
12.4.2025 08:01
Moc hezký článek doplněný fotkami. Jezdím do lázní moc ráda a fotky mi připomněly poslední návštěvu Poděbrad na íčkařském setkání, které organizovala L.N. Za měsíc jedu do Fr.Lázní, kde bude zahájena lázeňská sezona.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA