Ilustrační foto: Freepik
Brýle aneb Odkaz příštím generacím
13. 4. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
17.4.2025 17:34
Je krásné, když nástroj poslouží dobré věci. A moc ošklivé, když poslouží věci špatné. Ať už jde o nůž, anebo o mobil.
Daniela Řeřichová
14.4.2025 17:45
Vlastimilo, děkuji. Jako vždy osobité, citlivé a nadějeplné. Vy prostě vidíte srdcem.
Jarka Jendrisková
14.4.2025 10:34
To, že jim někdy nerozumíme, neznamená, že jsou divní. Jsou prostě jiní. My jsme také byli úplně jiní než naši rodiče. Ale mají empatii a chuť pomoct a něco změnit. Já mladým fandím a vám děkuji za pěkný článek.
Daniela Lender Chaloupková
13.4.2025 16:02
Také mě množství mladých lidí, kteří chtějí pomoci, zahřál u srdce. Dobré téma, děkuji.
Iva Bendová
13.4.2025 12:38
Na besedách se studenty jsem měla možnost zjistit, že jsou skvělí, a že jim to pálí. Děkuji za tento příspěvek, dává naději nejen té nemocné.
Helenka Vambleki
13.4.2025 07:59
Krásný vzkaz nadějné generaci, snad i ty další budou taky empatičtí
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA