FOTO: Marie Ženatová
Jaro 2025
14. 4. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
15.4.2025 17:18
Maruško, hezký napsané. My sice na Velikonoce děláme co se má, ale nijak to nepřeháníme. Já je od dětství nemám ráda, už několik let jezdíme na sraz s kamarády a to je bezva. :-)
Daniela Lender Chaloupková
14.4.2025 16:08
Dojemné vzpomínání ... jako bych poslouchala svoji babičku .... (a nyní už jsem starší, než ona byla tenkrát ... ach jo ... ). Moc hezké, děkuji :-)
Marie Ženatová
14.4.2025 15:38
Milá Věruško* - díky moc za tvoje doplnění, která já neznám. Jsou to skutečně nádherná a velmi procítěná slova ♥
Věra Ježková
14.4.2025 15:15
Maruško, já to znám po prvním čtyřverší takhle: Když o přátelství a lásce sníš a dožiješ se zrady, pro lék za jdi si k lidem blíž, jen neutíkej z řady. / Vždycky je ještě pro co žít, i když jsi mnoho ztratil, vždycky se máme za co bít, co druhým štěstí vrátí. / Vždycky je ještě pro co žít, a tím je člověk mlád. Člověk by vlastní srdce svoje učinil jenom pouhým strojem, nikoho kdyby neměl rád.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA