Ilustrační foto: Pixabay
Úvaha záchodová
16. 4. 2025Jsou jisté spojníky mezi námi všemi. Nic nemáme víc společného než vyměšování. Je to tak, ať se na to koukáte, z které chcete strany.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
16.4.2025 08:52
Zuzko, toto téma jsem si musela vložit do "programu " při výkladu. Někdy mám pocit, že se víc zmiňuji o veřejných WC než o památkách. :-) Ale už jsem ve věku, kdy to chápu.
Věra Ježková
16.4.2025 08:01
Zuzko, bezva článek. Kdyby ses chtěla podívat na můj starší o záchodech v SSSR, připojuji odkaz: https://www.i60.cz/clanek/diskuze/18539/jak-jsme-sbiraly-zachody
Blanka Lazarová
16.4.2025 07:42
Mluvíte mi z duše. Nemám proto ráda autobusy na delších tratích. Radši jezdím vlakem. Pěkně jste to napsala. :-)
Šárka Bayerová
16.4.2025 06:54
Naprosto vyčerpávající trefná úvaha. Že je dobře napsaná, to u tebe ani zmiňovat nemusím, to už tady každej ví. :-) Dobrý je, že tento rozbor nás donutí k zamyšlení. Můj případ je, že na vlastním domácím WC mne napadají geniální myšlenky. Najednou vyřeším něco, co mi tři dny leželo v hlavě... A při tvém popisu pidiWC v busu jsem si vzpomněla na svou autobusovou cestu z Bulharska v sedmdesátkách. To jsem ještě byla čuprholka, ale už tehdy 3.skupiny. Potupně jsem musela prosit řidiče. Každý pak věděl, co jsem v tom balkánském křoví dělala! Zuzano, díky, obohatila jsi.mi ráno...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA