Ilustrační foto: Pixabay
Úvaha záchodová
16. 4. 2025Jsou jisté spojníky mezi námi všemi. Nic nemáme víc společného než vyměšování. Je to tak, ať se na to koukáte, z které chcete strany.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Dostal
18.4.2025 04:34
:-) Teda...daňové přiznání snadno a rychle mezi obstipací, laxírkou a močovou inkontinencí - tahle poezie všedního dne si žádá talent, který neocení každý inzerent... :-)
Blanka Lazarová
17.4.2025 20:22
Nepít a nejíst jako Daniela neumím, to bych zkolabovala. Zato levitovat umím bravurně a bez mokrých kapesníků si to neumím vůbec představit. A ještě bych poznamenala, že mi není vůbec " blbý " jít za řidičem a požádat , aby mi někde zastavil. A proto sleduji cestu jako ostříž, abych věděla, kde by to šlo. :-)
Iva Bendová
17.4.2025 17:43
Jo a ty ubrousky jsem myslela na kliky, madla a na prkénko, na jeho zvednutí nebo obložení, když zvednout nejde ;-)
Lenka Kočandrlová
17.4.2025 14:25
Tak v nejhorším případě se dají použít čúrací kalhotky (znám jen teoreticky) ?
Iva Bendová
17.4.2025 08:37
Danielo, zlaté časy příslušnosti k Vaší 2. skupině ;-) V levitování pokud možno pokračuji, vyzbrojena suchými i mokrými ubrousky, když to nejde:-D
Daniela Řeřichová
16.4.2025 21:09
Zuzano, suprová úvaha. Patřím do druhé skupiny, tj. mezi ty, kteří zbaběle nepijí a nejedí a v onom prostoru levitují, aby se nemuseli ničeho dotknout. Dálkovými autobusy jezdím často, teď mám před sebou Plitvická jezera, takže trénink je nutný.
Iva Bendová
16.4.2025 18:48
Závidím Honzovi Z. rezervoár :-D Já a koroptev jsme na tom někdy podobně ;-) Využívám každou zastávku na výletech, také raději i preventivně ;-) Vtipné dílko, pobavilo.
Alena Velková
16.4.2025 16:38
Já jsem číslo tři...při cestování, i když jedu autem, se chodím při zastávkách preventivně tzv. předechcat :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA