Panorama města z věže Herodova paláce. Uprostřed zlatá kupole Skalního dómu na Chrámové hoře
Prožít svůj sen
18. 4. 2025„Prosím vás, abyste v průběhu dne byli na své věci opatrní. Vezměte si jen to, co budete potřebovat, ostatní si můžete nechat v autobuse. Při prohlídce města buďte velmi opatrní na peníze a pasy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
18.4.2025 15:12
Jendo, obdivuji kam jste se vydali. Vzpomínky nám naštěstí zůstávají. Do Izraele by mě nikdo nedostal.
Martina Růžičková
18.4.2025 13:55
Je moc dobře, že jste měli s manželkou společný sen a že se vám vyplnil.
Alena Velková
18.4.2025 13:52
Vždycky jsem si říkala, že se do Jeruzaléma jednou podívám, ale stále tam bylo napětí, a tak jsem návštěvu odkládala na dobu, až bude líp...a ono je hůř...těžko říct, jestli se tam ještě vůbec někdy vypravím.
Anna Potůčková
18.4.2025 13:40
Hezký článek. Jsou sny, které se nikdy nesplní a i kdyby to možné bylo, okolnosti tomu brání a zabrání. Ale je dobře, že si některé sny člověk splní a může mít další.
Alena Tollarová
18.4.2025 13:34
Honzo, sny se někdy splní a někdy také ne. Dobře, že tento váš sen se splnil :)
Vlastimila Kosorínová
18.4.2025 13:19
Byla jsem v Jeruzalémě a prošla uličkou křížový cesty. Nikdy na to nezapomenu.
Daniela Lender Chaloupková
18.4.2025 12:35
Velice zajímavý článek, děkuji za nové informace. Krásné fotografie :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA