Stezkou s reliéfy ve skalách v Brništi
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Stezkou s reliéfy ve skalách v Brništi

19. 4. 2025

Obec Brniště najdeme v okrese Česká Lípa mezi Zákupy a Jablonným v Podještědí. Zákupy a Jablonné v Podještětí samy o sobě nabízejí skvělou příležitost k výletu - Zákupy zámkem a Jablonné bazilikou minor sv. Vavřince a sv. Zdislavy, obojí v poslední době opravené. 

cestování fotografování Tip na výlet turistika
Hodnocení:
(5.1 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Krásně jsem se s tebou prošla místem, která neznám. Ale jako bych tam byla, krásně popsáno a nafoceno. Díky.
Elena Valeriánová
Krásný a obsažný cestopis a perfektní doplnění fotodokumentací. Ty bys už měla vydat knížku, věřím, že by měla úspěch. Děkuji, že jsi nás vzala sebou i když jen virtuálně.
Iva Bendová
Už jsem psala v předstihu, že mě to velmi zaujalo, děkuji za poznání pro mě nových míst a zajímavostí.
Blanka Lazarová
Álo, zase krásný výlet, jsi nezmar. Děkuji, že mohu tvoje cesty procházet s tebou, alespoň virtuálně. Fotky máš, jako vždy, taky pěkné. A jak píše Zuzka, buď opatrná, ať se můžu tvými zážitky a fotkami kochat i nadále. :-)
Zuzana Pivcová
Alí, jsi úžasně podnikavá, díky Tobě poznávám i pro mě neznámé lokality. Buď ale opatrná v méně schůdných místech, často si vzpomenu na Jarku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%