Stezkou s reliéfy ve skalách v Brništi
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Stezkou s reliéfy ve skalách v Brništi

19. 4. 2025

Obec Brniště najdeme v okrese Česká Lípa mezi Zákupy a Jablonným v Podještědí. Zákupy a Jablonné v Podještětí samy o sobě nabízejí skvělou příležitost k výletu - Zákupy zámkem a Jablonné bazilikou minor sv. Vavřince a sv. Zdislavy, obojí v poslední době opravené. 

cestování fotografování Tip na výlet turistika
Hodnocení:
(5.1 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Vargová
Nejen krásné fotky a vyprávění, ale hlavně skvělý tip na výlet.
Eva Mužíková
Alenko, do Brniště jsem dojela vlakem, ke skalám došla přes náves hastrmanovou stezkou kolem mokřadu a Brnišťskeho rybniku. Druhý menší rybnik Vratislav se nacházi na zmiňované navsi. Tvé fotky mi tento hezký výlet připomněly. Podrobné informace a krásné fotky jako vždy. Diky.
Jan Zelenka
Aleno, moc krásný výlet. Podobných skal jsem v životě prošel dost, ale tento kraj bohužel neznám. Tak mne alespoň potěšily fotky.
Mirek Hahn
Perfektní ! A kde máš dřevěné medvědy? :-)
Alena Velková
Ty fotky jsou zase krásné.
Helena Přibilová
Paní Alenko, děkuji za další skvělou fotoreportáž a přeji Vám ještě mnoho zdařilých výletů.
Marie Novotná
Vše bylo napsáno .:-). Také si myslím ,jako Elena ,že ty tvoje cestopisy už jsou na knihu . Díky za sdílení mne neznámých míst .
Vladislava Dejmková
Ali, jsi nezdolná objevovatelka. A navíc umíš i navštívená místa výstižně popsat a samozřejmě poutavě vyfotit. Přeji ti mnoho dalších hezkých výletů.
Věra Ježková
Ali, Brniště znám. Jezdívala jsem se svým někdejším přítelem do blízkého Luhova, pod Tlustec. Žil tam jeho tatínek. Ve skalách jsme nebyli. Ale za Zdislavou jsme jezdili. :-)
Jitka Hašková
Aleno, díky za krásný výlet a perfektní fotodokumentaci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%