Všechny fotografie: Alena Tollarová
Stezkou s reliéfy ve skalách v Brništi
19. 4. 2025Obec Brniště najdeme v okrese Česká Lípa mezi Zákupy a Jablonným v Podještědí. Zákupy a Jablonné v Podještětí samy o sobě nabízejí skvělou příležitost k výletu - Zákupy zámkem a Jablonné bazilikou minor sv. Vavřince a sv. Zdislavy, obojí v poslední době opravené.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
22.4.2025 20:07
Aleno, vyrazili jste tentokrát do kraje, který velmi dobře znám a často tam jezdím. Tvoje povídání a hlavně fotky jsem si proto obvzlášť užila. :-)
Soňa Prachfeldová
21.4.2025 17:50
To byl opět zajímavý a krásný výlet.l Alen, máš to dobře zařízené, naplanuješ do detailu a řidič nastartuje. A díky za další popis zajímavých míst. Jsi opravdu turistka.
Lenka Kočandrlová
21.4.2025 16:09
Pěkné to tam je,žasnu,že nikdo neukradl nebo nerozbil ty skleněné věcičky. Myslím,že tady u nás by skoro nic nevydrželo bez poškození, bohužel,proto tady nikde v okolí nic podobného ani není.
Jana Šenbergerová
21.4.2025 09:15
Díky íčku už jsem "prošmejdila" spoustu zajímavých a krásných míst, a to i díky tobě, Alenko. Ať ti zdraví slouží, nožky chodí, oči vidí, hlava a foťák dobře fungují a Zbyněk je ti oporou.
Marie Měchurová
20.4.2025 20:00
Tak to byl hodně zajímavý výlet. Reliéfy ve skalách sme viděli kdysi v Českém ráji.
Daniela Řeřichová
20.4.2025 10:53
Tak to by se mi líbilo moc. Zajímavé propojení přírody a kumštu. Děkuji za mnoho nových informací o místě, které neznám.
Daniela Lender Chaloupková
20.4.2025 10:16
Krásná fotoreportáž. Pro mne zatím trochu "z ruky", ale třeba někdy .... Díky za perfektní tip na výlet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA