Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Plavili jsme se, bavili jsme se aneb to je naše íčko
22. 4. 2025Jako mávnutím proutku se změnilo počasí o Velkém pátku. Poprchává, ochladilo se a asi nejlépe je dnes zůstat doma v teple. Jaký to rozdíl, proti minulé sobotě, kdy jsme využili nabídku naší Alenky na krásný výlet po Labi, Českým středohořím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
22.4.2025 16:45
Moc pěkná plavba, Soni děkuji za článek, jen škoda, že jsem tak daleko. Ale z Děčína do Německa jsem se plavila.
Jana Vargová
22.4.2025 14:54
Hezké: povídání, fota, ale hlavně společnost. Těším se na zprávu z dalšího výletu.
Marie Měchurová
22.4.2025 13:04
Plavba po Labi je vždycky zážitek. Když se ale na ní sejde prima společnost, tak je ten zážitek ještě lepší.
Marie Novotná
22.4.2025 12:58
Přijeli jsme už v pátek a ubytovali se vedle Labe . Věřte ,nelituji . Bylo to super . Měla jsem sebou kamarádku a díky synovi jsme to mohli podniknout . Díky za vzpomínku . Bylo to se všemi moc fajn .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA