Ilustrace: Pixabay
Kurzivka o počasí
24. 4. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
24.4.2025 19:44
Letos se jaro vydařilo a je krásné, přeji hezké další teplé dny :-)
Blanka Lazarová
24.4.2025 19:23
Souhlasím s Álou. Myslím, že je to celkem v normě. A když to řekne Alča, tak už na tom něco je. Víme, jak to tam u nich s počasím mají. :-)
Jan Zelenka
24.4.2025 14:45
Věrko, ten článek je tak trochu nadsázka. Je mi jasné, že nemůže být furt pěkně. To by svět zašel. Dámy, díky za komentáře.
Alena Tollarová
24.4.2025 14:28
Honzo, mně připadá, že letošní jako je jak má být, tj. tak akorát. Loni se příroda zbláznila a probudila moc brzy a jak to dopadlo, všichni víme. Stačil jeden noční mrazík a bylo po úrodě. Taky mám ráda sluníčko a teplo, ale nesmí ho být moc. Hezké jaro! :)
Daniela Lender Chaloupková
24.4.2025 14:00
Moc pěkný článek. Jaro je moje nejmilovanější období, bez sluníčka a tepla bych se neobešla. Na druhou stranu, po minulých deštích se konečně zazelenala i Vysočina. Takže, asi jako všechno v našem životě, je potřeba mít všechno vyvážené. Přeji nám všem, abychom si toho jara a léta užívali co nejvíce a při vší spokojenosti :-))
Věra Ježková
24.4.2025 13:52
Jendo, měj si rád své slunce a teplo. Proč by na tom mělo být něco špatného? Jak víš, já slunce a teplo moc nemusím.
Naděžda Špásová
24.4.2025 13:23
Jendo, nejsi sám, taky máme rádi slunce a světlo a teplo, teď je 13.20 hod. a venku je šedivo a stále prší.
Jana Jurečková
24.4.2025 13:22
Letošní jaro je překrásné, mohlo by zůstat. Všude, kam se podívám je probouzející se příroda. Zima je pryč a čeká nás slunce, zatím ne příliš žhavé. Mám svou kamarádku, chodíme na procházky a je nám bezva.
Dagmar Vargová
24.4.2025 13:12
Naopak bych řekla, že to letošní jaro hodně připomíná jaro :-). Včetně toho, že teploty několikrát přesáhly 25°C. Vyšší teploty už snáším těžko a děsím se "třicítek". Naštěstí už nemusím do práce, což obnášelo dojíždění několika autobusy (a úmorné čekání při přestupování na další spoj). Jinak tedy kromě veder mně nevadí nic. Z ročních období mám nejraději podzim se vším, co k němu patří (déšť, sychravo, mlha,...). A na těch "třicítkách" je dobré pouze to, že můžu plavat v bazénu na zahradě :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA