FOTO: archiv Jana Zelenky
Chvála chutí
30. 4. 2025V noci jsem opět nemohl usnout, a tak jsem použil svůj osvědčený prostředek. Jídlo. Dostal jsem chuť na něco sladkého, a tak jsem vstal a šel do kouta kuchyně, kde leží na skřínce proutěný koš s mnoha lákavými pochutinami. Tam mohu obvykle své četné chuti náležitě uspokojit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
30.4.2025 21:54
Jendo, nejsi sám, taky máme v kuchyni drátěné šuple a tam jsou ukryté všechny sladkosti. Každý den si vždycky najdu něco, co mám ráda. A nijak mě netrápí, jestli budu tlustá. Zatím to jde. Tak jen tak dál a nech si chutnat. :-)
Daniela Lender Chaloupková
30.4.2025 20:04
Naprosto perfektní článek!! Chutě by byly na všechno, ale ...... :-)) Díky za krásný zážitek :-)
Zuzana Pivcová
30.4.2025 19:44
Když jsem začala studovat němčinu, což už je přes půl století, musela jsem se naučit rozlišit české "chuť" coby "Lust" a jindy jako "Geschmack". U nás to je alespoň v tomhle jednodušší.
Ingrid Hřebíčková
30.4.2025 19:44
Jendo, já mám největší chuť poznávat zajímavé lidi, číst zajímavé, poučné knížky, poznávat zajímavá místa a vést ve stáří k mému věku zajímavý život. Ideální b, bylo být zajímavá i já:-)
Anna Potůčková
30.4.2025 18:43
Ano, ano chutě jsou opravdu různorodé. Jednu dobu jsem měla chut malovat kamínky, ted mám občas chut tvořit papírovou krajku a co se týká chutě na něco dobrého, tak věř že bych si dala horké maliny. Ty prostě miluji.
Jana Jurečková
30.4.2025 18:08
Já dostávám chuť na sladké nebo jinou dobrotu po shlédnutí receptu v televizi. Jednou jsem udělala buchty podle pořadu "Kluci v akci" a povedly se. To je pak den jak na obláčku. Děkuji za článek.
Věra Ježková
30.4.2025 16:49
Jendo, hezká chuťovka. U tebe mé chutě na sladké uspokojuje nejen proutěný koš vedle ledničky, ale i některé dobroty v ní. Kdybys tam tak toho neměl tolik!
Iva Bendová
30.4.2025 14:00
Někdy mám chuť zdejší autory a autorky, co píší z duše a od srdce ... obejmout :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA