Moudrá žena
27. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
29.11.2014 17:00
Příroda je opravdu velmi moudrá. Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Každý jsme nahraditelný :-) Když je lidí příliš moc, tak příroda spustí výrobu žen, které obdivují ženy - a mužů jimž se líbí muži. Příkladů najdeme mnoho ....
Olga Štolbová
27.11.2014 22:30
Jani, i mně se to moc líbí, dobře jsi to vymyslela. Kdo už by měl být moudrý, než my ženské.
Marie Magdalena Klosová
27.11.2014 20:29
Zdravím večerně,moudrá,milá ženo.Už jsem netrpělivě čekala na něco pěkného od hodného člověka.
Jana Šenbergerová
27.11.2014 19:26
Vaše přízeň mě moc těší, děkuji.
Jarmilko, ráda vás tu vidím. Právě dnes jsem si vzpomněla, že už jsem vaše jméno dlouho neviděla. Že bych vás přivolala?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA