Ilustrační foto: pinterest.com
Citáty
11. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
13.11.2016 19:34
Překonat touhu měnit své milé dle obrazu svého je silná a nekonečná.Vyžaduje to nikdy nekončící práci sama na sobě.mm
Jana Šenbergerová
11.11.2016 19:48
Děkuji za všechny příspěvky k textu, který tu ležel rok. Potěšilo mě, že byl nakonec uveřejněn, aby potěšil i vás. Hezky to shrnul Jiří. Vnímám to stejně. Většinou se nám stejně líbí hlavně to, s čím můžeme souznít.
Jiří Libánský
11.11.2016 18:45
"Moudrost ti nemůže dát žádný člověk, ani žádný jeho citát. Ale může ti ukázat k moudrosti cestu." (Já)
Alena Vávrová
11.11.2016 12:20
Člověka nepředěláš, jenom se ti vybarví (Karel Čapek). Také mám sbírku citátů z minulosti a sem tam si ještě zapíšu, co mne osloví. Díky, Jani.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.11.2016 09:58
Citáty jsou velmi zajímavé čtivo - bohužel život není jen o citátech a některé si vzájemně hodně odporují. Já se spíše než citáty řídím zdravým selským rozumem.
Květoslava HOUDKOVÁ
11.11.2016 09:53
V každém CITÁTU je moudrost i krása - v "í"čku je pro ně rubrika - přepište je tam - zde by mohly zapadnout.
Lenka Hudečková
11.11.2016 09:36
Jani, já také miluji, sbírám, zapisuji...už asi 40 let citáty...a ty Tvoje se mi moc líbí...děkuji za sdílení :-)
Hana Rypáčková
11.11.2016 09:36
Souhlasím . Ano, já si také vypisuji citáty a myšlenky z knih. A ten modrý kružák je můj velký přítel už od mých šestnácti let...Taky je pěkně opotřebovaný. Třeba: Donna Williams: Ať chce člověk sebevíce,namůže zachránit ducha druhého. Může ho pouze podněcovat,aby bojoval za svou záchranu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA