Rekviem za stromy
24. 3. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
26.3.2013 23:10
Třešeň pokáceli, když dozrávaly třešně, břízek bylo víc a nádherně ve větru šuměly, v koruně borovice mívali hnízda ptáci. Revitalizace sídliště.
Teď nám pod okny rostou jen růžovokvěté sakury...Už se těším, až pokvetou. Miluji stromy.
Jiří Libánský
25.3.2013 08:54
Mám rád básně a mám rád stromy.
Sázejme stromy a pišme o nich básně.
Nebo pišme básně v jejich stínu.
Nebo se v jejich stínu milujme.
Stromy, básně, milování.
Všechno se vším souvisí.
Zuzana Pivcová
24.3.2013 20:57
Na mě vždycky padne smutek, když jdu v létě na Hluboké kolem rybníka k loveckému zámku a míjím duby staré několik století, některé jsou stále vznosné, jiné se nevzdávají ani jako pahýly a vyrážejí z nich nové větévky, a mezi nimi stromy na průřezu zdravé, ale poražené. A nejhroznější bylo, když jsem před lety zažila v NDR celý les stromů, posetých hustě zářezy až do výšky 2 metrů, z nichž se "těžila" pryskyřice.
Jitka Chodorová
24.3.2013 12:41
Byla to bříza Olinko,ale i pod borovicí je krásně,vzpomínám u moře,kde jsem ležela v jejich stínu,teplý vánek vál,...ale to jsem odbočila,chtěla jsem jen říct,že každého stromu je škoda,když zmizí z našeho života i s našimi vzpomínkami,že Jano? Díky.
Jarmila Peerová
24.3.2013 12:18
Básnička je to krásně napsaná,bohužel aktuální,a cítím z ní Váš smutek.Strom se snadne porazí,ale dlouho trvá,než vyroste.A krajina bez něj je smutná a jakoby opuštěná...měli bychom více rozmýšlet sami nad sebou...děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA