Rekviem za stromy

Rekviem za stromy

24. 3. 2013
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Třešeň pokáceli, když dozrávaly třešně, břízek bylo víc a nádherně ve větru šuměly, v koruně borovice mívali hnízda ptáci. Revitalizace sídliště. Teď nám pod okny rostou jen růžovokvěté sakury...Už se těším, až pokvetou. Miluji stromy.
Jiří Libánský
Mám rád básně a mám rád stromy. Sázejme stromy a pišme o nich básně. Nebo pišme básně v jejich stínu. Nebo se v jejich stínu milujme. Stromy, básně, milování. Všechno se vším souvisí.
Zuzana Pivcová
Na mě vždycky padne smutek, když jdu v létě na Hluboké kolem rybníka k loveckému zámku a míjím duby staré několik století, některé jsou stále vznosné, jiné se nevzdávají ani jako pahýly a vyrážejí z nich nové větévky, a mezi nimi stromy na průřezu zdravé, ale poražené. A nejhroznější bylo, když jsem před lety zažila v NDR celý les stromů, posetých hustě zářezy až do výšky 2 metrů, z nichž se "těžila" pryskyřice.
Jitka Chodorová
Byla to bříza Olinko,ale i pod borovicí je krásně,vzpomínám u moře,kde jsem ležela v jejich stínu,teplý vánek vál,...ale to jsem odbočila,chtěla jsem jen říct,že každého stromu je škoda,když zmizí z našeho života i s našimi vzpomínkami,že Jano? Díky.
Jarmila Peerová
Básnička je to krásně napsaná,bohužel aktuální,a cítím z ní Váš smutek.Strom se snadne porazí,ale dlouho trvá,než vyroste.A krajina bez něj je smutná a jakoby opuštěná...měli bychom více rozmýšlet sami nad sebou...děkuji.
Olga Štolbová
Tak byla to bříza nebo borovice? Ale přesto se mi báseň líbí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%