Ilustrační foto: Pixabay
Velikonoční dárečky
31. 3. 2021Můj velikonoční příběh začal před mnoha, mnoha lety. Bylo mi necelých sedmnáct let a byla jsem zamilovaná až po uši, už víc než rok. Můj chlapec byl o čtyři roky starší a oba jsme věděli, že je to láska na celý život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
25.3.2013 10:55
Po přečtení vašeho příběhu jsem si uvědomila, že moje dlouho marně očekávané dítě, které se nakonec přece jen narodilo o Vánocích, bylo také velikonočním darem, o to větším, že už skoro nečekaným.
První pocity z těhotenství jsme asi měly každá jiné, ale naše radost z dětí už se nepochybně podobala...
Jitka Chodorová
23.3.2013 20:25
Olinko,moc hezké povídání,hlavně,že vše dobře dopadlo a ty máš z těch tvých dárečků stále radost,ale i z jejich dárečků,tak ať se vám všem daří.
Zuzana Pivcová
23.3.2013 20:19
Je to fajn a přeji Vám to. My jsme byly také přísně vychovávané a kolikrát jsem si řekla, že jsem měla udělat také to, co Vy.
Jarmila Peerová
23.3.2013 17:59
Olinko,to je opravdu krásný příběh.Věřím,že jsi byla velmi zamilovaná,jen je mi trochu líto rodičů,byl to asi pro ně docela šok.Ale takový je život a láska je k životu patří.Tak máš opravdu " velikonoční dárečky "...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA