Soutěžní příspěvek:
Moje velikonoční zkušenosti
26. 3. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Kabátová
30.3.2013 09:56
Paní Jano, skoro mě váš článek rozbrečel, protože jsem loni sama prodělala s manželem vážnou nemoc našeho syna a je to bolestivé. My doufáme, že všechno dobře dopadne, ale musíme mít velikou trpělivost. Jen jsem chtěla napsat, že také mám raději Velikonoce, protože přináší teplo a zpěv ptáků mě fascinuje. O Vánocích je mi vždycky smutno, protože si vzpomenu na lidi, kteří už s námi nejsou a ta tma působí na psychiku negativně. Ale nedá se nic dělat, je to život. Budu ráda, když si mi přidáte do přátel, i když vás neznám.
Helena Kopečná
29.3.2013 08:08
Mám radost, že můj příběh zafungoval jako inspirace pro vaše vzpomínání na příjemné i méně příjemné velikonoční zážitky.
Jana Šenbergerová
27.3.2013 15:26
Inspiroval mě příběh paní Helenky Kopečné. Bez něj bych se asi nezamyslela, natož abych něco sepisovala.
Jitka Chodorová
27.3.2013 14:34
Asi každý z nás má nějaký ten velikonoční příběh a tím,že to dáváme do soutěže,tak trochu obnažujeme svou duši a připomínáme ostatním,jak to vlastně tenkrát bylo,a já souhlasím se Zuzkou,napsala jste to pěkně a kultivovaně,a my ostatní si připomínáme to,na co jsme třeba v našem příběhu zapomněli.A já vám za to moc děkuji.
Olga Štolbová
26.3.2013 18:30
Vaše povídání mě vrátilo o mnoho let zpět,do mého
dětství,do dětství mých dětí i vnoučat.Moc hezky jsem
si Vaší zásluhou zavzpomínala.Děkuji Vám za to.
Zuzana Pivcová
26.3.2013 09:51
Pěkně a kultivovaně jste to vše shrnula. A za současnost (viz rytíř z chatu) Vám fandím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA