
Jak vařily naše prababičky:
smažený celer jako řízečky
15. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Polášek
8.4.2015 18:12
Smažený celer je vynikající, ale musí být kvalitní bulvy. Např. koupené v supermarketu Albert jsou bez chuti a zápachu, takže výsledek je nic moc. Nejlepší celer je z vlastní zahrádky. V Albertu jsem na nekvalitu celeru upozornil, ale prodávají stále stejnou řepu bez vůně a chuti. Když celer kupuji nejprve k němu čichnu. Když nevoní odložím ho do regálu a upozorňuji na špatnou kvalitu prodejce, přímo v epicentru, nikoli prodavače nebo vedoucího. To je házení hrachu na zeď. Děláte to také tak nebo na nekvalitní zboží nereagujete? Co si uděláme to máme. Poznáte kvalitní celer?
Marie Magdalena Klosová
17.12.2014 18:54
I celerová šťáva v kombinaci s karotkovou,a z červené řepy je skvělá.Přidávám ještě jablko a je to snad proti všem malým i velkým neduhům.A velmi chutné!
Alena Vávrová
17.12.2014 16:57
Také celer miluji - v pomazánkách a salátech, syrový i vařený, jako řízečky smažený.
Hana Šorejsová
16.12.2014 18:58
Celer mám moc ráda, nejvíce v sladkokyselém nálevu, ale dávám ho hodně do polévek a omáček, ale i jako koktejl s citronem, řízečky znám také.
Jana Slavíková
16.12.2014 11:04
Celer mám ráda v jakékoliv podobě. Na řízečky ho nevařím v celku, ale plátky jen přeliji vařící vodou. A když mi zbyde při obalování jiných řízků rozšlehané vajíčko, nastrouhám do něj trochu celeru a usmažím krokety. Vařený nastrouhaný celer přidávám do rybích pomazánek - zvýrazní chuť a pomazánku zlehčí.
Marie Novotná
16.12.2014 08:34
Mohu potvrdit,že tohle jídlo je pro mne dobrota a dělám si to často.Aroma mi nevadí a tak celer neovářím a krájím tenké plátky,ani nekapu citron.Jím i studené.Mňam.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA