Prožitky
16. 5. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
17.5.2013 08:15
I já vzpomínám na deštivé dny s nostalgií,takové město po letní bouřce,když osychají umyté chodníky a vzduch se jen tetelí,když se sluníčko chce znovu přesvědčit,jestli déšť dobře spláchl všechnu špínu z chodníků,ale i trable v našich duších.Moc jsi mě Jano potěšila.
Jiří Libánský
16.5.2013 22:57
Slunečný den není o nic lepší nebo o nic krásnější než deštivý den. To záleží na tom, jak ho člověk pojmenuje podle svých pocitů. Déšť, na který jsme se dlouho těšili, nám bude připadat překrásný.
Také mi nevadí deštivý den. Tedy v případě, že mi to nezhatí mé plány.
Zuzana Pivcová
16.5.2013 20:14
Ačkoliv jsem Oheň, mám vodu také ráda, od kapek až po moře. Je opravdu hravá i dravá a životně důležitá. A že se nám nelíbí, že leje? To je naše chyba, že si s tím někteří neumíme poradit, respektive se s tím sladit.
Hana Procházková
16.5.2013 17:33
Myslím, Jano, že jste šťastný člověk - radovat se z maličkostí každý neumí a citlivě se rozhlížet kolem sebe.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA