Moje myšlenky
20. 5. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
8.6.2015 20:25
Alenko, dej ji k dobru.
Také jsem četla všechny jeho knihy, které u nás vyšly, a některé z nich vlastním. Velmi mě však zklamala kniha o něm. Nebyla jsem schopna ji přečíst.
Alena Vávrová
8.6.2015 19:32
Tak k tomuto článku se dostávám až nyní a těší mne! Prožívala jsem podobné chvíle jako Ty. Paolo Coelho je i můj oblíbenec, četla jsem od něj vše, co u nás vyšlo a něco mám i v knihovně. Velmi mne to oslovuje. Také mám vlastní sbírku citátů.
Jana Šenbergerová
8.6.2015 17:32
Vidím, že jsem jí utrpení prodloužila do času, který ještě nenastal, přestože jsem přesvědčena, že teď je jí dobře. Opravuji: 2014.
Jana Šenbergerová
8.6.2015 17:29
Nemohu nedoplnit, že moje těžce nemocná kamarádka nakonec své těžké nemoci podlehla 6. prosince 2015. Byla o necelý rok starší než moje dcera a bude mi moc chybět. Nejenže mi rozšířila obzory, a to nejen obrazně, ale často mi svými názory pomohla pochopit, co se honí hlavou mé dcery.
Miroslav Štorch
10.9.2013 13:38
Kdysi v pubertě jsem začal sbírat citáty do silného sešitu a do dnešního dne mne to naštěstí nepustilo :-) Ten sešit mám ještě schovaný a občas si v něm čtu. Vaše vlastní myšlenky i citace klasiků mne potěšily, donutily k zamyšlení i hodně pobavili. Je vidět, že léty člověk nabere hodně zkušeností a získá nadhled, který mladí nemají a ani my jsme ho neměli. Líbil se mi citát :"Nazvěme svá utrpení zkušeností." A pak se mi zdá, že i to utrpení mělo smysl. Díky za hezký článek.
Zuzana Pivcová
22.5.2013 20:14
Tlumočené i Tvé vlastní myšlenky jsou hluboké a bezbřehé. Dávají pocit pochopení, útěchy, sebereflexe i božského klidu, že všechno je, jak má být. Přála bych to všem včetně sebe, dospět nezviklatelně k tomuto pocitu.
Marie Novotná
20.5.2013 19:38
To je úžasné,tyhle myšlenky mi připomínají něco z mého života.Jen to nedokážu takhle napsat a vyjádřit.Pravda,ještě můžu chodit si přivydělat a tak přijdu na jiné myšlenky a poznám jiné lidi a to mě drží.Vždycky musím být,,v poklusu" jinak propadám.
Děkuji za krásné myšlenky.Určitě se k nim budu vracet.Až zase budu mít,,depku".
Jitka Chodorová
20.5.2013 10:25
Jano,snad ani tvé myšlenky netuší,co je v nich pravdy,a mě se derou slzy do očí,což znamená,že jsem pochopila hloubku tvých myšlenek.Dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA