Moje myšlenky

Moje myšlenky

20. 5. 2013
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Alenko, dej ji k dobru. Také jsem četla všechny jeho knihy, které u nás vyšly, a některé z nich vlastním. Velmi mě však zklamala kniha o něm. Nebyla jsem schopna ji přečíst.
Alena Vávrová
Tak k tomuto článku se dostávám až nyní a těší mne! Prožívala jsem podobné chvíle jako Ty. Paolo Coelho je i můj oblíbenec, četla jsem od něj vše, co u nás vyšlo a něco mám i v knihovně. Velmi mne to oslovuje. Také mám vlastní sbírku citátů.
Jana Šenbergerová
Vidím, že jsem jí utrpení prodloužila do času, který ještě nenastal, přestože jsem přesvědčena, že teď je jí dobře. Opravuji: 2014.
Jana Šenbergerová
Nemohu nedoplnit, že moje těžce nemocná kamarádka nakonec své těžké nemoci podlehla 6. prosince 2015. Byla o necelý rok starší než moje dcera a bude mi moc chybět. Nejenže mi rozšířila obzory, a to nejen obrazně, ale často mi svými názory pomohla pochopit, co se honí hlavou mé dcery.
Miroslav Štorch
Kdysi v pubertě jsem začal sbírat citáty do silného sešitu a do dnešního dne mne to naštěstí nepustilo :-) Ten sešit mám ještě schovaný a občas si v něm čtu. Vaše vlastní myšlenky i citace klasiků mne potěšily, donutily k zamyšlení i hodně pobavili. Je vidět, že léty člověk nabere hodně zkušeností a získá nadhled, který mladí nemají a ani my jsme ho neměli. Líbil se mi citát :"Nazvěme svá utrpení zkušeností." A pak se mi zdá, že i to utrpení mělo smysl. Díky za hezký článek.
Zuzana Pivcová
Tlumočené i Tvé vlastní myšlenky jsou hluboké a bezbřehé. Dávají pocit pochopení, útěchy, sebereflexe i božského klidu, že všechno je, jak má být. Přála bych to všem včetně sebe, dospět nezviklatelně k tomuto pocitu.
Marie Novotná
To je úžasné,tyhle myšlenky mi připomínají něco z mého života.Jen to nedokážu takhle napsat a vyjádřit.Pravda,ještě můžu chodit si přivydělat a tak přijdu na jiné myšlenky a poznám jiné lidi a to mě drží.Vždycky musím být,,v poklusu" jinak propadám. Děkuji za krásné myšlenky.Určitě se k nim budu vracet.Až zase budu mít,,depku".
Jitka Chodorová
Jano,snad ani tvé myšlenky netuší,co je v nich pravdy,a mě se derou slzy do očí,což znamená,že jsem pochopila hloubku tvých myšlenek.Dík.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%